Güldeste-i Ma’rifet pdf – Yandex indir

tarafından
244
Güldeste-i Ma’rifet pdf – Yandex indir

Kıymetli Okuyucular! Ne mutlu bizlere ki, ilk emri “YARADAN RABB’İNİN ADIYLA OKU” olan İslâm dininin mensublarıyız. Bu kitabın hazırlanmasının esas amacı Müslüman olan kardeşlerimize İslâm’i konular hakkında kısa, zihni doyurucu ve özlü bilgiler sunmaktır.

Yaşadığımız dijital çağın bizi nasıl ve hangi yollarla köleleştirdiğini düşündüğümüzde ele alınan ve “Ayet, hadis, iman ve ilim” ile dile gelmiş bir kitab bizi efendiliğimize yani aslımıza dönüştürebilir.

İnsanı insan yapan öze sadık kalmak ve dijital prangalardan kurtularak kılavuz bir kitaba yönelmek ve sağlıklı, güvenilir bilgiye erişim sağlamak çok önemlidir.

Bu kitab “İNŞAALLAH” ilminizin artmasına vesile olur. Peygamberimiz Muhammed Mustafa [sav]: “İlim öğrenin. Zira Allah için ilim öğrenmek Allah’tan korkmayı sağlar. İlim talebi ibadet, müzakeresi tesbih, tahsili ise cihaddır. Bilmeyenlere onu öğretmek sadaka, onu ehline vermek de Allah’a itaattir. Çünkü ilim helal ve haramın yollarını gösteren işaret ve cennetliklerin yollarındaki kandillerdir. İlim yalnızlıkta dost, gurbette yoldaş, tenhada arkadaş, bollukta ve darlıkta yol gösterici, düşmanlara karşı silah ve dostlar yanında zi’nettir. Allah ilimle toplumları yükseltir ve onları devamlı iyiliklerde önde bulundurur. Böyle toplumların eserleri anlatılır, yaptıklarına uyulur ve görüşlerine baş vurulur” buyurmuşlardır.

Peygamberimiz [asm] başka bir Hadis-i Şerif’inde ise: “Ya Âlim, Ya ilim öğrenen, Ya dinleyen, Ya da bunları seven ol. Sakın beşinci olma [bunların dışında kalma], yoksa helak olursun” buyurmuşlardır.

“GÜLDESTE-İ MA’RİFET” eserimizin içeriği 15 konu başlığından ve konuları açıklayıcı maddelerden oluşmaktadır. Kitabımızın son kısmında ise, “MANİDAR” bölümü ile veciz sözler bulunmaktadır. Allah [cc] istifadenizi artırırsın. Amin.
 

Güldeste-i Ma’rifet isimli 200 sayfadan oluşan kitap ; Yavuz Korku tarafından yazılmış ve ALASKA YAYINEVİ yayınevinin 20.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Güldeste-i Ma’rifet pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.