Şans Hazırlıklı Olanı Sever pdf – Yandex indir

tarafından
25
Şans Hazırlıklı Olanı Sever pdf – Yandex indir

Dünyada üç çeşit insan vardır:
• Başkalarının cesaretini kıran, yaratıcılıklarını engelleyen ve onlara neden
yapamayacaklarını sürekli anlatıp duran zehirleyiciler,
• İyi niyetli ama kendi içine kapanık çim biçiciler, bunlar kendi çimlerini biçerler ama başka şeylerle ilgilenmezler
• Bir de yaşamı daha güzel hâle getirmek adına uğraş veren güzelleştiriciler.
Kentsel dönüşüm uygulama projeleri yapmak ulaşılabilir bir hedeftir. İhtiyacımız olan şey, profesyonel yaşamda etrafımızdaki insanları, kendi gerçeklik anlayışımıza inandırma gücüne sahip bir liderlik ve iş birliği kültürü, kişisel performanslarını gelecek vizyonu hedefine odaklayacak kurumsal kimliğe ait, üç beden büyük organizasyonları temsil eden birtakım.
Kendileriyle ya da başkalarıyla ilgili mükemmelliği amaç edinen veya ihtiyaç duyan insanlar, büyük olasılıkla çoğu girişimlerinde başarısız olacaklardır. Mükemmelliyetçilik, çoğu durumda işleri ağırdan almayı hedefler. Sonuçlar başarı için bir özüre ve ertelemek için bir araca dönüşür. Bu aslında başka alternatiferi değerlendirmek yerine tek bir yanıta bağlı kalmanıza, gerçeği kaybetmenize neden olabilir. Başkalarının ayrıntılarının sizi ve sistemi boğmasını engellemenin en iyi yolu, harekete geçmektir çünkü bilgi tek başına yeterli değildir, fark yaratmak için onu uygulamanız gerekir. Uygulama için ise gerekli olan profesyonel güvenirliği ve kişisel saygınlığı yüksek olan cesur ve sıradan kimliklerdir.
Sayın Kentsel Dönüşüm Aktörleri, Fırsat eğer ona ihtiyaç duydunuzda kapınızı çalarsa ve siz onu nazikçe kovarsanız bilin ki bir gün yaşam da sizi kapısından kovacaktır. Şans sadece başarısız insanların sığındığı bir adrestir. Eğer hep yo! kenarında durur ve
birinin sizi görmesini beklerseniz daha çok beklersiniz. Ayağa kalkmalısınız.
 

Şans Hazırlıklı Olanı Sever isimli 250 sayfadan oluşan kitap ; Mücahit Beşikci tarafından yazılmış ve NOBEL BİLİMSEL yayınevinin 03.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Şans Hazırlıklı Olanı Sever pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.