Akademi, Bürokrasi, Siyaset Sarmalında Sağlıkla Yaşamak 4. Kitap pdf – Yandex indir

tarafından
29
Akademi, Bürokrasi, Siyaset Sarmalında Sağlıkla Yaşamak 4. Kitap pdf – Yandex indir
 
Bu serinin her kitabının ilk bölümü ‘altmış altı numaralı oda’ ile başladı. Aslında ‘altmış altı numaralı oda’ bir dönem Türkiye sağlık sistemine yön veren politikaların kaynağına işaret eden bir metafordu benim için. Anlatmaya çalıştığım, ülkemdi, milletimdi, sağlık çalışanımdı, sağlık yöneticimdi, bir nebze de olayların içinde rol alan bendim. Kısacası olumlu ve olumsuz yönleriyle, yapılan ve yapılamayanıyla, sağlık temelinde
Türkiye’yi, uygulanan sağlık politikalarını yansıtmaya çalıştım. Elinizdeki kitap ise odanın dışından bakınca görebildiklerimi anlatıyor. Sağlık Bakanlığında isteyerek ve talep ederek hiçbir görev almadım hatta hayatım boyunca görev aldığım yönetim basamaklarından hiçbirine kendi talebimle çıkmadım; göreve çağrıldığımda da kaçamadım. Bakanlıkta görevimin artık bittiğini sanarak perdenin kapandığını sandım. Ancak sonra perde arası verildiğini, ikinci perdenin başladığını fark ettim.
 Dördüncüsünün son sözünü söylemeye çalıştığım bu kitap serisi, birinci perdenin hikâyesinden ibarettir.
 

 

Akademi, Bürokrasi, Siyaset Sarmalında Sağlıkla Yaşamak 4. Kitap isimli sayfadan oluşan kitap ; Sabahattin Aydın tarafından yazılmış ve MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ yayınevinin 19.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Akademi, Bürokrasi, Siyaset Sarmalında Sağlıkla Yaşamak 4. Kitap pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.