Resim ve Çocuğun İç Dünyasına Yolculuk Psikolojik Analizler ve Uygulamalarla Resim pdf – Yandex indir

tarafından
16
Resim ve Çocuğun İç Dünyasına Yolculuk  Psikolojik Analizler ve Uygulamalarla Resim pdf – Yandex indir

Resim, çocuğun iç dünyasını anlamak ve ruhsal yaşamını yorumlayabilmek için en önemli araçlardan biridir. Sanatsal uygulamalar, çocuğun kendini ifade etmesini kolaylaştırırken bastırılan arzuların, çatışmaların da güvenli ve rahatlatıcı bir yoldan dışa vurumunu mümkün kılar. Bu kitap, çocuklarla çalışan uzmanların sanatın psikoterapilerdeki dışa vurumunu anlaması ve ebeveynlerin resim sayesinde çocuklarının iç dünyası hakkında farkındalık kazanması için hazırlanmıştır. Kitapta, çocuğun çizdiği resimlerde renklerin anlamı, beden uzuvlarının yorumlanması, duygusal öğelerin neler olduğu ve klinisyenlerin kullanabilecekleri test örneklerine yer verilmiştir. Çocuk resimlerinin klinik değerlendirmedeki yeri aktarılmış ve yolu psikoterapiden geçmiş onlarca çocuğun ruhsal dünyasına resim örnekleri ile ışık tutulmuştur. Bir çocuğun dünyasına dokunan herkesin bu kitaptan fayda görmesi umulmaktadır. Bu yolculuğa birlikte çıkmaya hazır mısınız?
 

Resim ve Çocuğun İç Dünyasına Yolculuk Psikolojik Analizler ve Uygulamalarla Resim isimli 160 sayfadan oluşan kitap ; Dr. Bahar Akoğlu tarafından yazılmış ve NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK yayınevinin 23.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Resim ve Çocuğun İç Dünyasına Yolculuk Psikolojik Analizler ve Uygulamalarla Resim pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.