Travmaları Aşmak – Travma Sürecinde Bedeni, Beyni Ve Zihni İyileştirmek pdf – Yandex indir

tarafından
26
Travmaları Aşmak – Travma Sürecinde Bedeni, Beyni Ve Zihni İyileştirmek pdf – Yandex indir

Yaşamda başımıza gelen türlü âfet, kaza ya da yaşadığımız büyük korkular, benliğimizi kemiren, bedenimizde de türlü arazlara neden olan travmaların ortaya çıkmasına yol açabilir. Bu durum, her an başımıza gelebileceği gibi, birlikte yaşadığımız insanların başına da gelebileceği için, travmaların oluşum şekillerine, nasıl belirlenebileceklerine ve nasıl ortadan kaldırılabileceklerine ilişkin donanımlı olmak, bizi hayatta birkaç adım ileriye taşıyabilir.
Travmasız bir hayatı sağlamak mümkün olmasa da, travmaların üstesinden böylesine bütüncül bakışla gelmek mümkündür. Üstelik travmalar, çözümsüz kaldıklarında zihnimizde ve bedenimizde yıkıcı etkilere neden olurken, çözüm süreçleri ise bunun aksine bizi zihnen ve kişilik olarak da geliştirmektedir.
Travmaları Aşmak, travmalar konusundaki derinlemesine kapsamı ile hem bedensel hem de zihinsel olarak mücadelenin gerekli olduğuna vurgu yapan, kişinin anılarında, zihninin derinlerinde gizli kalmış olan kötü anların, yıkıcı işaretlerin gün yüzüne çıkartılıp anlaşılması gerektiğini, yöntemleri ile anlatan bir çalışma; hayatın sizi zorladığını hissettiğiniz her an elinize alıp kendinize mücadele alanı açabileceğiniz eşsiz bir eser…
 

Travmaları Aşmak – Travma Sürecinde Bedeni, Beyni Ve Zihni İyileştirmek isimli 176 sayfadan oluşan kitap ; Sema Senekçi Kocaman tarafından yazılmış ve KANON KİTAP yayınevinin 21.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Travmaları Aşmak – Travma Sürecinde Bedeni, Beyni Ve Zihni İyileştirmek pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.