Kızım! Sahabî Gibi Ol! pdf – Yandex indir

tarafından
212
Kızım! Sahabî Gibi Ol! pdf – Yandex indir

Değerli dostlarım!
Yazdığımızı kontrol etmeye ve birçok yanlış bulmaya alıştık. Belki fikir, hoşumuza gitmiyor ve bazı kelimeleri siliyoruz. Birkaç yaprağı yırtıp tekrar uğraşıyoruz.
Bazen hatanın üzerinden geçiyor, üstünü çiziyoruz ve işaret kalıyor. Hatırlıyoruz ve aynı hatayı tekrar yapmıyoruz.
Fakat sonuna bir nokta koymamız gereken bir paragrafı bitirince, dönüyoruz, ilk satırdan başlıyoruz.
Yeni bir başlangıç, en geniş alan, daha iyi başka bir fırsat… Fakat noktayı ne zaman koyacağız? Hangi satırdan başlayacağız. Hayatımız böyledir. Olaylar dizisi, birçok eylem, söz, durum ve şahıs.
Kâğıtları yırtın, hataların üzerini çizin, günahların hepsine son verin. Allah lütfuyla, yeni bir başlangıç için bize büyük bir fırsat verir. Her günahtan tövbe ettiğimizde o sevaba çevrilir. Onun rahmetiyle sayfalarımız beyaz alanlara çevrilir. Yeniden Başlayalım!
Nokta ve ilk satırdan…
Her biriniz hayırda ve Allah’a itaatte yardımcı olacak, beyaz ve tertemiz inci taneleri gibi olan iyi arkadaşlar arasın. Onlar alınıp satılmayan, değerli ve pahalı bir kolye olmak için, daima sizinle birlikte olacak ve asla kopmayacak.
 

Kızım! Sahabî Gibi Ol! isimli 104 sayfadan oluşan kitap ; Hasan Laçin tarafından yazılmış ve GONCA YAYINEVİ yayınevinin 31.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kızım! Sahabî Gibi Ol! pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.