Cumhuriyetin İlk Çocukları pdf – Yandex indir

tarafından
23
Cumhuriyetin İlk Çocukları pdf – Yandex indir

1933 yılı sonbaharında bütün radyolar ve gazeteler, 29 Ekim haftasında Cumhuriyet’imizin 10. Yıl’ı olması sebebiyle yapılacak olan tören ve kutlamalardan bahsetmektedir. Tüm yurtta düzenlenecek olan bu kutlamalar büyük bir şenlik havasında geçecektir.
 
Üsküdar’da yaşayan Haluk da bu kutlu bayramı ve şenlikleri heyecan içinde beklemektedir. Ancak o sıra evlerine bir çocuk, bir yabancı ve bir de kara kanatlı kuşun gelmesiyle işler sarpa sarmaya başlar. Yepyeni duygularla ve düşüncelerle tanışan Haluk ise kendisini bir maceranın ortasında buluverir.
 
Cumhuriyet’imizin 100. Yılı’nı kutladığımız şu günlerde, Renan Özdemir sizleri zaman yolcuğuna çıkarıp doksan yıl geriye o yılların İstanbul’una götürecek ve Haluk’la birlikte Cumhuriyet’in 10. Yıl kutlamalarına tanıklık etmenizi sağlayacak. Satırlarda Atatürk ile buluşup söyleşecek ve Genç Cumhuriyet’imizin kazanımlarını öğreneceksiniz.
 

Cumhuriyetin İlk Çocukları isimli 152 sayfadan oluşan kitap ; Renan Özdemir tarafından yazılmış ve EPSİLON YAYINEVİ yayınevinin 21.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Cumhuriyetin İlk Çocukları pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.