Mermedusa (Bez Cilt Şömizli) pdf – Yandex indir

tarafından
26
Mermedusa (Bez Cilt Şömizli) pdf – Yandex indir

TUHAF DENİZ KASABASI’NDA YAŞANAN HER ŞEYE İNANIN ÇÜNKÜ BUNLARIN TEK NEDENİ MERMEDUSA!
 
Malamander macerasının üzerinden tam bir yıl geçer ve kış yeniden Tuhaf Deniz Kasabası’nın kapısına dayanır. Kasabadaki efsaneleri duyunca bunu bir haber fırsatına çevirmek isteyen ünlü Doğaüstü Fenomenler Podcast ekibi, kasabayı ziyarete gelir. Maceraperest ikili Herbie ve Violet içinse ayaklarına dolanan meraklı yabancılar en son istedikleri şeydir. Çünkü kasabada yolunda gitmeyen bir şey onları derinden rahatsız ediyor: kasabanın derinliklerinden gelen tuhaf bir uğultu!
Herbie ve Violet, geçmiş maceralarında bulamadıkları cevapları ve kasabayı tehdit eden uğultuyu çözebilmek için cesaretle kasabanın derinliklerine inmek zorunda kalır. Serinin son kitabında artık yalnız değiller. Tuhaf Deniz Kasabası’nın En Derin Sırrı, belki de kendileri ve hatta Malamander’in kendisiyle ilgili gizemi çözme yolunu açacak.
“Tuhaf Deniz Kasabası’nı ziyaret etmek; kalın çoraplarınızı giymek, kendinizi bir battaniyeye sarmak ve içinizi sıcacık yapan bir fincan çay eşliğinde kitap okurken koltuğunuzun en sevdiğiniz köşesine sokulmak gibi bir his.” –NetGalley
 

Mermedusa (Bez Cilt Şömizli) isimli 368 sayfadan oluşan kitap ; Thomas Taylor tarafından yazılmış ve TİMAŞ GENÇ yayınevinin 10.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Mermedusa (Bez Cilt Şömizli) pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.