Freddy’nin Pizza Dükkanı’nda Beş Gece Fazbear’in Korkunç Tipleri: Yaklaş Bakalım pdf – Yandex indir

tarafından
15
Freddy’nin Pizza Dükkanı’nda Beş Gece Fazbear’in Korkunç Tipleri: Yaklaş Bakalım pdf – Yandex indir

Freddy’nin Pizza Dükkânı’nda Beş Gece’nin hayranları, en cesur FNAF oyuncularının bile geceleri uykularını kaçıracak üç öyküden oluşan bu nefes kesici koleksiyonu kaçırmak istemeyecekler…                                                                                                                          
Yalnızlık insanda büyük boşluklar açabilir. Pete, anne babasının boşanmasının ardından küçük kardeşine patlayarak korkunç bir lanetin kurbanı olmuştur. Kasey, sıra dışı bir gözlük çaldıktan sonra sokaklarda hayatta kalma mücadelesi vermektedir. Samantha ve kız kardeşi Susie, korkunç bir trajedinin ardından bağ kurmak için çaresizce yan yana var olmaya çalışmaktadır. Ancak Freddy’nin Pizza Dükkânı’nda Beş Gece’nin acımasız dünyasında başıboş duygular genellikle aç canavarları çeker. Freddy’nin Pizza Dükkânı’nda Beş Gece’nin yaratıcısı Scott Cawthon, bu dördüncü ciltte üç uğursuz hikâyeye yer veriyor. Hem de hayranların en sevdiği sanatçı LadyFiszi’nin kapak resmiyle! Okurların dikkatine: Korkunç öykülerden oluşan bu koleksiyon, en sıkı Freddy’nin Pizza Dükkânı’nda Beş Gece hayranlarını bile tedirgin etmeye yetecek.
 

Freddy’nin Pizza Dükkanı’nda Beş Gece Fazbear’in Korkunç Tipleri: Yaklaş Bakalım isimli 256 sayfadan oluşan kitap ; Scott Cawthon tarafından yazılmış ve OLİMPOS ÇOCUK yayınevinin 25.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Freddy’nin Pizza Dükkanı’nda Beş Gece Fazbear’in Korkunç Tipleri: Yaklaş Bakalım pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.