İkinci Türkiye Yaşlılık Raporu 2023 pdf – Yandex indir

tarafından
43
İkinci Türkiye Yaşlılık Raporu 2023 pdf – Yandex indir

İkinci Türkiye Yaşlılık Raporu, Türkiye’deki yaşlı nüfusun sosyal ve ekonomik durumunu ve yaşlıların yaşam kalitesini etkileyen faktörleri kapsamlı bir şekilde analiz eden bir çalışmadır. Bu rapor, yaşlanan nüfusun Türkiye’nin karşılaştığı önemli demografik ve sosyal bir sorun olduğunu vurgulamakta ve yaşlıların karşılaştığı zorlukların anlaşılmasına yardımcı olmak için ayrıntılı bir bakış sunmaktadır.

Raporda, yaşlıların yaşam kalitesini etkileyen faktörlerin yanı sıra, yaşlıların sağlık, yoksulluk, iş gücü piyasasına katılımı ve sosyal yaşamları gibi konular da ele alınmaktadır. Ayrıca, rapor, yaşlı nüfusunun artışına bağlı olarak Türkiye’nin gelecekteki sağlık ve sosyal hizmet ihtiyaçlarını da tartışmaktadır.

İkinci Türkiye Yaşlılık Raporu, yaşlanan nüfusun önemi ve yaşlıların karşılaştığı zorluklar hakkında toplumda farkındalık yaratmak için önemli bir kaynak olarak hizmet etmektedir. Bu rapor, yaşlı nüfusunun Türkiye için önemine ve gelecekteki zorluklarına ışık tutmakla kalmayıp aynı zamanda yaşlıların yaşam kalitesini artırmak için atılacak adımlara dair politika önerileri de sunmaktadır.
 

İkinci Türkiye Yaşlılık Raporu 2023 isimli 634 sayfadan oluşan kitap ; Kolektif tarafından yazılmış ve NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK yayınevinin 26.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

İkinci Türkiye Yaşlılık Raporu 2023 pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.