Ailenizin Kumandası pdf – Yandex indir

tarafından
78
Ailenizin Kumandası pdf – Yandex indir

Keşke çevredeki sesleri susturabileceğiniz bir kumandanız olsa. Hatta bazen kendi davranışlarınızdaki yanlışları ve doğruları gösterecek özelliklere de sahip olsa. Ne kadar mucizevi olurdu değil mi? Böyle bir kumandayı teknolojik olarak üretmek günümüz koşullarında pek de mümkün görünmüyor ama düşündüm ki kâğıt üzerinde yanlış ve doğru davranışları göstermek mümkün. Bu düşünceden yola çıkarak “Ailenizin Kumandası”nı oluşturdum. Sizleri çok fazla bilimsel bilgiye boğmadan kitabın sol tarafında yanlış tutum ve davranışlara, sağ tarafında ise doğru örneklere yer verdim. Başınız sıkıştıkça açıp bakabileceğiniz, bazen de çevrenize hediye ederek mesaj verebileceğiniz (!) bir el kitabı, pardon kumanda olsun istedim.
Kumanda artık sizin. Lütfen kullanın!
Yazarımız Saniye Bencik Kangal, yeni kitabında ailecek kullanabileceğiniz bir kumanda veriyor sizlere. Bu kumanda sayesinde yanlış bilgiyi durdurup doğru bilgiye kolayca ulaşabileceksiniz.  
 
 

Ailenizin Kumandası isimli 112 sayfadan oluşan kitap ; Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal tarafından yazılmış ve ELMA YAYINEVİ yayınevinin 07.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Ailenizin Kumandası pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.