Kayıp Eczacı pdf – Yandex indir

tarafından
34
Kayıp Eczacı pdf – Yandex indir

BU ŞİŞENİN İÇİNDE İHANET, KEDER VE KARANLIK SIRLAR VAR.
 
On sekizinci yüzyıl Londra’sının derinliklerinde, sıradışı müşterilere hizmet veren bir eczane saklıydı. Şehirdeki kadınlar, hayatlarındaki zalim erkeklere karşı kullanılabilecek zehirler satan Nella adında gizemli bir kadının adını fısıldıyorlardı birbirlerine. Fakat Nella’nın en genç müşterisi Eliza ölümcül bir hata yapmak üzereydi ve yankısı asırlarca sürecek bir dizi sonuç doğurarak eczanenin geleceğini tehlikeye atacaktı.
 
Günümüz Londra’sındaysa tarihçi olmaya can atan Caroline Parcewell, onuncu evlilik yıldönümünü tek başına kutlarken dertlerini unutmaya çalışıyordu. Yüzleşmekten kaçtığı ne varsa, iki asır önce Londra’yı sarsan cinayetler silsilesine dair bir ipucuna denk gelmesiyle birlikte su yüzüne çıkacaktı.
 
Newsweek, Good Housekeeping, Hello!,  Oprah.com, Bustle, Popsugar, Betches, Sweet July, GoodReads
2021’İN EN ÇOK ÖNERİLEN KİTABI
 
Kayıp Eczacı bir solukta okunacak kitaplardan. Sarah Penner bize kadınların yaşamları, ihanet, güç ve tarihle ilgili bir yapboz kutusu veriyor sanki.”
Erika Swyler
 
“Büyüleyici tarihsel detaylarla dolu… Giderek artan bir yoğunlukla okurun kalbini çarptıran tatmin edici bir sona doğru ilerliyor.”
Kristin Harmel
 
Kayıp Eczacı zehir gibi bir roman… Londra’yı merkezine alan hikâye geçmişle günümüz arasında yağ gibi akıyor, üç ana karakterin kalp kırıklıklarını ve suya düşmüş hayallerini son paragrafa dek sürprizlerini sürdürerek sayfalara aktarıyor.”
NPR
 
“Elinizden bırakamayacaksınız.”
theSkimm
 
“Orijinal, çok iyi işlenmiş ve çarpıcı hikâyesiyle Kayıp Eczacı, unutulmaz karakterler, inandırıcı bir gerilim ve bir dizi ters köşe sunuyor.”
Midwest Book Review
 
“Zengin detayları, akıcı temposu ve insanı saran gizemiyle sürükleyici.”
Tampa Bay Times
 
“Güzelce demlenmiş bir iksirde olduğu gibi tüm bileşenler tam dozunda ve sonunda ortaya çıkan roman o leziz efsunuyla sizi ele geçiriyor.”
Bookpage
 
“Sırların gücü ve insanın kendi yolunu bulma mücadelesiyle okuru içine çeken bir hikâye.”
Historical Novel Review
 
“Kadınların yaşamlarına dair paralel akan geçmiş/günümüz anlatılarından hoşlananlar bu muhteşem hikâyedeki tarihi detaylara ve gizeme bayılacak.”
Library Journal
 
Kayıp Eczacı’da farklı yüzyıllarda yaşamış kadınlar hem gerçeğin hem de intikamlarının peşine düşüyor. Sürükleyici, tamamen orijinal ve güçlü bir hikâye.”
—Fiona Davis
 
“Sarah Penner, Kayıp Eczacı’da üç ana karakteri ve iki farklı zaman akışını ikna edici bir biçimde bir araya getirerek zehir, intikam ve onları ezen bir dünyaya karşı diğer kadınlara yardım eden gizli bir kadın ağını birleştiriyor. Cesur, cüretkâr, dört dörtlük bir ilk roman!”
Kate Quinn
 
“Derin araştırmaların sonucunda ortaya çıkan Kayıp Eczacı merakınızı körükleyecek.”
Amy Meyerson
 
Kayıp Eczacı zehirlere, iksirlere ve hayatta kalmak adına yapılan karanlık eylemlere dair dikkat çeken bir hikâye.”
Heather Webb
 

Kayıp Eczacı isimli 320 sayfadan oluşan kitap ; Sarah Penner tarafından yazılmış ve YABANCI YAYINLARI yayınevinin 23.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kayıp Eczacı pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.