Ölümsüz Diyar / Peri Diyarı Serisi (Dördüncü Kitap) pdf – Yandex indir

tarafından
20
Ölümsüz  Diyar / Peri Diyarı Serisi (Dördüncü Kitap) pdf – Yandex indir

Bildiğiniz dünyanın altüst olması sadece bir saniye sürebilir. Neşe ve kutlama, göz açıp kapatıncaya kadar yerini kalp kırıklığı ve korkuya bırakır.
 
Tania sonunda iki dünyasını bir araya getirmenin yolunu buldu. Ölümlü ve peri ailesi birlikte, sevdiği Edric yanında. Her şey masallardaki gibi.
 
Ancak peri dünyasında bir bebek aniden hastalanıyor. Tania’nın kız kardeşi Cordelia dahil birçok kişi daha bu bilinmez hastalığa yakalanınca, Tania büyük bir felaketin yaklaştığını anlıyor. 
 
Kaybedecek zaman yok. Bu kara veba sevdikleri herkesi öldürmeden önce bir tedavi bulabilmek için peri kardeşler güçlerini birleştiriyor. Ama gizemli hastalık kontrolden çıkınca Tania ihtiyacı olan yardımın Ölümlü Dünya’da olduğunu anlıyor. Peri Diyarı’na bir yabancı daha getirmek işleri daha da kötü hale mi sokacak? Sayısız hayat tehlikedeyken ve periler, bu hastalığın kaynağının ölümlüler olduğunu düşünürken çaresiz kalan Tania son bir savaş daha verecek. Sonunda ya sevdiği ülkeyi ve insanları kurtaracak ya da onların hayatta kalma umudunu elleriyle yok edecek.
 

Ölümsüz Diyar / Peri Diyarı Serisi (Dördüncü Kitap) isimli 248 sayfadan oluşan kitap ; Allan Frewin Jones tarafından yazılmış ve ARTEMİS YAYINLARI yayınevinin 05.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Ölümsüz Diyar / Peri Diyarı Serisi (Dördüncü Kitap) pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.