Iron Man (Demir Adam) Cilt 2 Dünyanın En Çok Aranan Adamı pdf – Yandex indir

tarafından
29
Iron Man (Demir Adam) Cilt 2 Dünyanın En Çok Aranan Adamı pdf – Yandex indir

İnsan avı başladı!
Tony Stark, S.H.I.E.L.D. Direktörü olarak ülkedeki bütün kayıtlı süper kahramanların gizli kimliklerini barındıran bir veritabanına sahip yegane kişiydi. Ama artık S.H.I.E.L.D. yok. Skrulllar’ın Gizli İstilası’nda verilen bir kayıp niteliğindeki uluslararası barış koruma teşkilatı, yerini Norman Osborn’un Kara Hükümranlığı’na ve yeni hayata geçirdiği H.A.M.M.E.R.ına -Nick Fury tarafından kurulan efsanevi güvenlik gücünün daha az hassasiyet ve hiç kuşkusuz daha az hoşgörü barındıran yeniden yapımı- bırakmış halde.
 
Osborn istediği tüm güce sahip ancak bir eksiği var; en önemli bileşen, kayıt veritabanı ki o da Stark’ın güvende olmasını garantileyebileceği tek yerde saklı; Extremis’le geliştirilmiş beyninin içinde.
Tony Stark itibarını kaybetmiş ve kaçar haldeyken en tepe merciden bütün paralı askerlere, gansterlere ve Osborn yardakçılarına emir geliyor; “Bana Tony Stark’ın kellesini getirin!”
 

Iron Man (Demir Adam) Cilt 2 Dünyanın En Çok Aranan Adamı isimli 152 sayfadan oluşan kitap ; Matt Fraction tarafından yazılmış ve ARKABAHÇE YAYINCILIK yayınevinin 29.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Iron Man (Demir Adam) Cilt 2 Dünyanın En Çok Aranan Adamı pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.