Piri Reis Ley Hatları ve Ab-ı Hayatın Gizemi pdf – Yandex indir

tarafından
23
Piri Reis Ley Hatları ve Ab-ı Hayatın Gizemi pdf – Yandex indir

Tarihsel süreç içerisinde insanoğlunun ölümsüzlük arayışı süreklilik arz etmiştir. Sonsuz hayat, coğrafi komşuluk gösteren tradisyonlara, özellikle Hermetika metinleri aracılığıyla geçmiş fakat ezoterik anlamıyla değil de egzoterik anlamıyla ele alınmış ve îmal-i mal edilebilecek bir sıvı sanılmıştır.

Özellikle simya ilmi ile meşgul olanların, hastalıkları tedavi etmek ve ölümsüz hayata erişebilmek için türlü türlü iksirler bulmaya çalıştıkları kaynaklardan bilinmektedir. Bu ilimle en az 2.500 yıldır meşgul olunduğu düşünülmektedir. İlk olarak görüldüğü yerler Mezopotamya, Antik Mısır, İran, Hindistan ve Çin`dir. Klasik Yunan Dönemi`nde, Yunanistan`da, Roma İmparatorluğu`nun hüküm sürdüğü coğrafyada, önemli İslam başkentlerinde ve daha sonra XIX. yüzyıla kadar Avrupa`da simyaya ilgi duyulmuştur.

İstanbul doğumlu Araştırmacı Yazar Gökçe Munis, İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Uzun yıllar boyunca metafizik ve parapsikoloji üzerine araştırmalar yapmıştır ve hâlâ araştırmalarına devam etmektedir.
 

Piri Reis Ley Hatları ve Ab-ı Hayatın Gizemi isimli 340 sayfadan oluşan kitap ; Gökçe Munis tarafından yazılmış ve TİLKİ KİTAP yayınevinin 21.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Piri Reis Ley Hatları ve Ab-ı Hayatın Gizemi pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.