Öğretmenler İçin Piaget İlkeleri pdf – Yandex indir

tarafından
28
Öğretmenler İçin Piaget İlkeleri pdf – Yandex indir

C. M. Charles, Piaget’yi çok iyi anlayan eğitimcilerden biridir. Piaget’nin bilişsel gelişim kuramıyla ilgili temel ilkeleri ve eğitimde anahtar gibi kullanılabilecek kavramları net biçimde açıklanmıştır. Anaokulları ve ilköğretim okullarındaki çocukların bilişsel süreçlerini bireyin çevreyle etkileşimi içinde inceleyen bu kitapçık, öğrencilerin gelişim hızlarını arttırıcı planlar yapma açısından öğretmenlere kılavuzluk edecek nitelikte düzenlenmiştir. Çocuğun, obje ve olayları algılamasının yanında matematiksel düşünmeyi geliştirmesine ışık tutacak özelliktedir. Kitapçığın sonundaki gelişim testleri herkes tarafından uygulanabilecek kadar basittir.
Yalın ve anlaşılabilir bir dille yapılan bu çeviri, okul öncesi ve ilköğretim okullarında görev yapan öğretmenlere olduğu kadar ana-babalara da çocuklarını anlamak ve gelişimlerine destek olmada yardımcı olacaktır.
 

Öğretmenler İçin Piaget İlkeleri isimli 86 sayfadan oluşan kitap ; C. M. Charles tarafından yazılmış ve NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK yayınevinin 31.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Öğretmenler İçin Piaget İlkeleri pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.