Kraliçelerin Laneti pdf – Yandex indir

tarafından
57
Kraliçelerin Laneti pdf – Yandex indir

SAVAŞÇI KORKULARINA YENİLMİŞTİ,
ŞİFACI İSE KADERLERİNİ DEĞİŞTİRMEYE YEMİNLİYDİ
 
Thalyria’daki üç krallık nihayet birleşmişti ama asıl büyük savaş henüz başlıyordu. Kraliçe Cat, Olympos’un bile çaresiz kaldığı Ebedi Yaşam İksiri’yle lanetlenmişti. Bundan sonra zaman ne ona ne de karnındaki asla doğamayacak bebeğine dokunabilecekti. Tabii Kral Griffin’in yetenekli bir şifacı olan kız kardeşi Jocasta panzehri bulamazsa.
 
Şimdiye kadar hep başkalarının kahramanlıklarını izleyen Jocasta, krallığın geleceğini bu lanetten kurtarma umuduyla zorlu bir yolculuğa çıkmaya hazırdı. Kendini bildi bileli âşık olduğu cesur savaşçı Flynn ve eski adıyla Beta ekibi de yanında olacaksa imkânsızı başarıp Kirke’nin bahçesine ulaşabileceğine inancı tamdı.
 
Tanrıların Savaşı’nda hepsi birer piyondu ancak bu sefer zaferi kılıç değil bilgi getirecekti.
 
 
“Amanda Bouchet, Yunan mitolojisiyle örülmüş bir dünya ve nefes nefese bir maceranın içinde yeşeren büyük aşk arasında mükemmel bir denge kurmuş.”
BookPage
 
“Gümbür gümbür bir macera arayan okurlar için.”
—Kirkus
 
“Amanda Bouchet, Kraliçelerin Laneti’nde yine mitlerle ve büyüyle dolu bir hikâye kurgulamış. Karakterler her an sayfalardan fırlayacak gibi. Jocasta’nın, Flynn’in ve bütün Beta ekibinin aşklarını, sadakatlerini ve hem tanrılar hem de canavarlar tarafından sınanışlarını kalbimde hissettim.” —Maria Vale
 
Kraliçelerin Laneti, okurları büyüleyecek.”
—Jennifer Estep
 
“Kralseçen Günlükleri’nin macera dolu fantastik dünyasına keyifli bir geri dönüş. Sadık okurlar Jocasta ve Flynn’in destansı yolculuğuna ve aralarındaki çekime bayılacak! Bunca zaman beklemelerinin ödülünü kesinlikle alacaklar!” —Jeffe Kennedy
 

Kraliçelerin Laneti isimli 464 sayfadan oluşan kitap ; Amanda Bouchet tarafından yazılmış ve YABANCI YAYINLARI yayınevinin 07.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kraliçelerin Laneti pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.