Star Wars: Thrawn pdf – Yandex indir

tarafından
21
Star Wars: Thrawn pdf – Yandex indir

O, STAR WARS TARİHİNİN EN KURNAZ VE ACIMASIZ SAVAŞÇILARINDAN BİRİ!
Şimdi, çok, çok uzak bir galakside Büyük Amiral Thrawn’ın nasıl en korkulan askeri taktik ustalarından biri haline geldiğini keşfedin. İmparatorluk Akademisi’nden mümkün olan en yüksek notlarla mezun olan Genç Teğmen Thrawn ile tanışın. Asteğmen Eli Vanto’yu da kendine yaver olarak atadı ve hızla yükselme yolunda–ama bu, İmparatorluk Ordusu’ndaki herkesin onun başarılı olmasını istediği anlamına gelmiyor. Üstelik, İmparatorluk’un tek yükselen yıldızı Thrawn değil, Arihnda Pryce da tam böyle biri. İmparatorluk içindeki karanlık bir sırrı keşfettiklerinde, bu iki rakibin yolları kesişecek ve tansiyon yükselecek.
Jody Houser ve Luke Ross’un, Timothy Zahn’ın Thrawn’ın İmparatorluk’taki yükselişini konu alan ve New York Times çok satanlar listesine giren romanından uyarladığı sürükleyici bir öykü! 
Bu ciltte, Jody Houser, Luke Ross ve Nolan Woodard tarafından yaratılan Star Wars: Thrawn #1-6 sayıları bir araya getirilmiştir..
 

Star Wars: Thrawn isimli 144 sayfadan oluşan kitap ; Timothy Zahn tarafından yazılmış ve ÇİZGİ DÜŞLER yayınevinin 14.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Star Wars: Thrawn pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.