Lincoln Otobanı pdf – Yandex indir

tarafından
27
Lincoln Otobanı pdf – Yandex indir

1954 yılının Haziran ayında on sekiz yaşındaki Emmett Watson ıslahevinde geçirdiği bir yılın ardından nihayet eve döner. Evde onu kardeşi beklemektedir. Anneleri yıllar önce evi terk etmiş, babaları ise yakın bir zamanda vefat etmiştir. Emmett’ın planı sekiz yaşındaki kardeşini de alıp batıya doğru, yeni bir hayata başlayabilecekleri bir yere gitmektir.
 
Emmett’ın planlamadığı bir şey vardır. Onu eve getiren arabanın bagajında iki arkadaşı da gelmiştir. Hep birlikte bambaşka bir plan yaparlar. Emmett başta kabul etmese de sonunda teslim olur. Ve dört genç eski model bir arabayla gerçek bir maceraya çıkar.
 
Amor Towles farklı bakış açılarından anlattığı on gün aracılığıyla karakterlerin değişen hayatlarına ışık tutarken bir yandan da diğer romanlarından aşina olduğumuz katmanlı örgüsüyle okurlara zengin bir karakter, tema ve atmosfer seçkisi sunuyor.
 

Lincoln Otobanı isimli 572 sayfadan oluşan kitap ; Amor Towles tarafından yazılmış ve HEP KİTAP yayınevinin 09.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Lincoln Otobanı pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.