Dakikalar İçinde Beyin / Anında Açıklanan 200 Temel Kavram pdf – Yandex indir

tarafından
57
Dakikalar İçinde Beyin / Anında Açıklanan 200 Temel Kavram pdf – Yandex indir

BEYNİN BÜYÜLEYİCİ DÜNYASINI KEŞFEDECEĞİNİZ
200 TEMEL KAVRAM
Beyin, tüm evrendeki en karmaşık yapı olarak kabul edilir. Peki bu karmaşık ve hâlâ keşfedilmeyi bekleyen organa dair insanlık neler biliyor? Nasıl düşünüyor, kokluyor, konuşuyor, öğreniyor, hareket ediyoruz?
Elinizdeki son derece modern ve kapsamlı kitap bize insan beyninin neden bu kadar zeki olduğunu, nefes alma, uyuma ve görmeden tutun kimlik, hayal gücü, zevk ve acıya kadar her şeyi nasıl kontrol ettiğini ve bilgisayarlarla ya da genetik alanındaki son keşiflerle bir araya geldiğinde neler olacağını açıklıyor. Kitapta beynin kökeni ve anatomisi, vücut kontrolü, ruh hâli ve duygular, algı, bilinç, bellek ve öğrenme, kişilik, zekâ ve diğer üst işlevler, dil, garip zihin durumları, bozukluklar, hastalıklar ve tedaviler, son olarak da beynin geleceği inceleniyor. Ödüllü bilim yazarı Rita Carter ayrıca hafıza kaybı, çoklu kişilik, psikopati, rüya görme, halüsinasyon, bağımlılık, otizm, disleksi, şizofreni, bunama ve başka pek çok zihin durumunu aydınlatıyor.
Dakikalar İçinde Beyin tüm evrendeki en karmaşık organın yapısını, işleyişini ve sırlarını ayrıntılı olarak açıklayan 200 yüksek teknoloji ürünü tarama, görüntü ve diyagram ile sizlere anlaşılır aynı zamanda keyifli bir okuma sunuyor.
 

Dakikalar İçinde Beyin / Anında Açıklanan 200 Temel Kavram isimli 416 sayfadan oluşan kitap ; Rita Carter tarafından yazılmış ve KRONİK KİTAP yayınevinin 19.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Dakikalar İçinde Beyin / Anında Açıklanan 200 Temel Kavram pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.