Marka İmajına Yönelik Duygu Derlemi Geliştirme ve Sosyal Medya Analitiği Tekniği Olarak Duygu Analizi Uygulaması pdf – Yandex indir

tarafından
157
Marka İmajına Yönelik Duygu Derlemi Geliştirme ve Sosyal Medya Analitiği Tekniği Olarak Duygu Analizi Uygulaması pdf – Yandex indir

Bu çalışmanın ilk amacı tüketicilerin marka imajını belirlemeye yönelik “alana özel” bir derlem geliştirmek ve geliştirilen derlemin performansını ölçmektir. İkinci amaç, sosyal medya analitiği kapsamında “alana özel” derlemi kullanarak perakende sektöründe faaliyet gösteren firmalara ait markalar hakkındaki sosyal medya mecralarında paylaşılan video, yorum, haber vs. gibi farklı formdaki verilerden, markalara yönelik duygu yönlerinin belirlenmesi ve tüketicilerin marka imajı algılarını duygu analizi tekniği ile analiz etmektir. Bu çalışmada her bir analiz aşaması adım adım uygulamalı olarak açıklanmıştır. Böylece, bu çalışmanın hem henüz yeni yeni kullanılmaya başlanan söz konusu yöntemin kavranmasıyla ilgili metodolojik bir katkı hem de firmaların marka imajına etki eden unsurları belirlerken ve geleceğe yönelik karar verirken yararlanabileceği yeni bir uygulama alanı ile katkı sağlaması umulmaktadır.
 

Marka İmajına Yönelik Duygu Derlemi Geliştirme ve Sosyal Medya Analitiği Tekniği Olarak Duygu Analizi Uygulaması isimli 246 sayfadan oluşan kitap ; tarafından yazılmış ve EFE AKADEMİ YAYINLARI yayınevinin 11.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Marka İmajına Yönelik Duygu Derlemi Geliştirme ve Sosyal Medya Analitiği Tekniği Olarak Duygu Analizi Uygulaması pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.