Kuramdan Uygulamaya Geleneksel Çocuk Oyunları ile Sosyal Bilgiler Öğretimi pdf – Yandex indir

tarafından
30
Kuramdan Uygulamaya Geleneksel Çocuk Oyunları ile Sosyal Bilgiler Öğretimi pdf – Yandex indir

İnsana dair her şeyi odağına alan sosyal bilgiler dersinin insanın ilk bilinci olarak nitelendirilen “oyundan” uzak kalması mümkün değildir. Bu gerçeklikten hareketle;
Bu kitap; teknolojik gelişmeler, kentleşme, modern dünyanın yeni yaşam formlarının etkisiyle mahalle aralarından daracık apartman dairelerine sıkışmış olan çocuklara sosyal bilgiler öğretimine entegre edilen geleneksel çocuk oyunları üzerinden nefes aldıracaktır.
Bu kitap; bir yandan somut olmayan kültürel mirasın bir taşıyıcısı olan geleneksel çocuk oyunlarının kuramsal temellerini ortaya koyarken diğer yandan geleneksel çocuk oyunlarını sosyal bilgiler dersiyle nasıl bütünleştirebilirim arayışında olan sosyal bilgiler eğitimcilerine farklı etkinlikler üzerinden uygulama örnekleri sunmaktadır.
 

Kuramdan Uygulamaya Geleneksel Çocuk Oyunları ile Sosyal Bilgiler Öğretimi isimli 168 sayfadan oluşan kitap ; Kolektif tarafından yazılmış ve PEGEM AKADEMİ YAYINCILIK yayınevinin 27.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kuramdan Uygulamaya Geleneksel Çocuk Oyunları ile Sosyal Bilgiler Öğretimi pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.