Yaprakların Arasındaki Işık pdf – Yandex indir

tarafından
28
Yaprakların Arasındaki Işık pdf – Yandex indir

 
Ormanın en derinlerinde bile saklanamayan bazı gizemler vardır…
 
Beklenmedik bir anda, yaşadığı krizin etkisiyle, Ellis Abbey, sadece birkaç dakikalığına bebeği Viola’yı ormanda unutur. Bunu fark eder fark etmez hemen geri döner ancak Viola bıraktığı yerde yoktur. Kızı Viola’nın ortadan kaybolması, zaten çatırdamaya başlamış olan evliliğinde tam bir kırılma noktası olur. Yaşadığı travma yüzünden Ellis, gün geçtikçe keder, suçluluk ve bağımlılık girdabına kapılır. Bu ruh hâli ile kalmaya devam ederse, ailesine, özellikle de ikiz çocuklarına daha fazla zarar vereceğini düşünerek onları terk eder ve duyduğu tarifsiz acıyı, tek başına çıktığı yolculukta çaresizce daha da derinlere gömmeye çalışır.
 
Diğer tarafta, Washington’ın ücra bir bölgesinde, Raven adlı bir genç kızın da derinlere gömdüğü bazı sırları vardır. Yeryüzü ile gizemli ilişkiler kuran, doğaya ve onun iyileştirici gücüne inanan annesi ile güvende ancak başkalarıyla hiçbir etkileşime girmeden, eğitimini bile evde aldığı bir yaşam sürdürmektedir. Ancak annesinin tüm uyarılarına rağmen Raven, edindiği arkadaşlardan sonra sınırlarla çevrili yaşamının dışına adım atmak ister.
 
Ellis ve Raven güçlü özlemlerinin hayatlarına yansımaları ile yüzleşirken, yolculukları, beklenmedik bir anda kesişecek ve doğa, aile ve sevginin karşı konulamaz güçleri sayesinde bir araya geleceklerdir.
 

Yaprakların Arasındaki Işık isimli 560 sayfadan oluşan kitap ; Glendy Vanderah tarafından yazılmış ve PETA KİTAP YAYINCILIK yayınevinin 29.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yaprakların Arasındaki Işık pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.