Cam Gölge pdf – Yandex indir

tarafından
28
Cam Gölge pdf – Yandex indir

Jack Corman başarısız bir hayat yaşamaktadır. İşsiz ve bitkindir, bir zamanlar film yönetmeni olan babası Bob Corman’ın ani ölümüyle sarsılmıştır. Ayrıca Londra’daki dairesinden atılma tehdidiyle de karşı karşıyadır.
 
Bob Corman seksenli yıllarda, Jack’in çok sevdiği ve tilki benzeri bir kahraman olan Dune’u idolleştiren kukla fantezisi Cam Gölge’nin yaratılmasına kalbini ve ruhunu vermiştir. Ancak Cam Gölge piyasaya sunulduğunda başarı sağlayamamış, çocuklar için çok korkutucu ve yetişkinler için çok tuhaf bulununca Bob alay konusu olmuş, kendisini içkiye vermiş ve kedere kapılmıştır. Böylece film, Jack için babasıyla ilgili nefret ettiği şeyleri temsil etmektedir ve o da tıpkı babası gibi başarısız olacağı endişesini taşımaktadır.
 
Bob’un vefatının ardından Jack, film hatıraları ve acı anılarla dolu çürüyen evine geri döner. Korkunç bir fırtına sırasında tavan arasındaki Cam Gölge kuklalarının konuşmaya başladıklarını fark eder. Böylece Londra’yı babasının yarattığı kötülükten kurtarmak için çaresizce bir gerçek dünya arayışına giren Jack, Toby ve Amelia ile birlikte babasının mirasının labirentinde gezinerek bir yandan içindeki kahramanı çağırırken bir yandan da Cam Gölge dünyasını diriltmeye çabalar.
 
“Kalbinizle bütünleşen ve Goblin Kralı’nın labirenti kadar şeytani bir olay örgüsüne sahip olan Cam Gölge, bir başyapıt!”       William Hussey, Hideous Beauty ve The Outrage kitaplarının ödüllü yazarı.
 
“Muhteşem. Başka bir dünyadan, başka bir zamandan ve bizim dünyamızdan cesur ve etkileyici bir macera.”                                                     
Hugo ve Nebula Ödüllü yazar Max Gladstone.
 

Cam Gölge isimli 456 sayfadan oluşan kitap ; Josh Winning tarafından yazılmış ve SMS YAYINLARI yayınevinin 05.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Cam Gölge pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.