Hitlerin İlk Dönem Miting Konuşmaları pdf – Yandex indir

tarafından
13
Hitlerin İlk Dönem Miting Konuşmaları pdf – Yandex indir

Alman Şansölyesi Adolf Hitler’in göreve geldiği 30 Ocak 1933 tarihinden itibaren yapmış olduğu 8 konuşmadan oluşan bu kitap bir derlemedir. Eserdeki konuşmalarının hepsi 1933 yılına aittir ve barışçıl bir hava ile Almanların çok çalışması gerektiği yönünde Hitler’in halka seslenişleri bulunmaktadır.  Bu eserde Hitlerin müthiş etkileyici hitabı yazılı hale getirilmiştir. Türkçe’ye ilk kez çevrilen bu eser 1933 Almanya döneminin havasını teneffüs etmenize yardımcı olacaktır.
                              
Adolf Hitler, konuşma ve hitabet yeteneği ile bilinen, yirminci yüzyılın en önemli liderlerinden biriydi. Duygusal yoğunluğu, jestleri ve vücut dilini etkili bir şekilde kullanabilen Hitler, kalabalıkların üzerinde büyüleyici bir etki bırakmayı başardı. Kendi bakış açısını büyüleyici ve etkileyici bir dille anlatma becerisi, kitleleri etkilemede belirleyici bir rol oynadı. Hitler’in hitabet tarzı genellikle duygusal, karizmatik ve meydan okuyan bir nitelik taşıyordu. Konuşmaları genellikle Alman ulusal kimliği, ahlaki değerler ve büyüklük duygusu üzerine odaklanırdı. Hitler, dinleyicilerini, Alman halkının birlik, güç ve başarı elde edebileceğine dair inancı ile doldurmayı başardı.
 

Hitlerin İlk Dönem Miting Konuşmaları isimli 96 sayfadan oluşan kitap ; Adolf Hitler tarafından yazılmış ve DORLİON YAYINEVİ yayınevinin 18.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Hitlerin İlk Dönem Miting Konuşmaları pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.