Altın Yay pdf – Yandex indir

tarafından
24
Altın Yay pdf – Yandex indir

Halil Delice’nin Oğuz Han zamanından 21. yüzyıla uzanan, sırlarla dolu bir olayın peşinde adalet, hürriyet ve millet bilinci gibi birçok meseleyi tartışmaya açan romanı Altın Yay, Türklük ve Türk tarihiyle de yakından ilgilenen bir eser.
Daha âdil ve özgür bir dünya yaratmak için yüzünü Türkler’in hâkimiyeti altında yeni bir dünya tahayyülüne çeviren Altın Yay, geçmişin insanoğlunun peşini hiçbir zaman bırakmayacağını da imleyen bir kitap. Amerika, İngiltere, Vatikan ve Türkiye arasında mekik dokuyan, kâh Ötüken’de kâh Edirne’de yedi düveli insanoğlunun kurtuluşu için bir araya getiren bu eser, kültürel bir tarihe işaret ettiği gibi kolonyal imparatorlukların sonunun yaklaştığını da açıkça müjdeliyor.
Okuyucuyu “İnsanlığın kurtuluşu Oğuzlar eliyle Selimiye Camisi’nden mi olacak?” sorusuyla karşılayan Altın Yay, kökü geçmişte yatan husumetlerin, yüzyıllık kanlı kavgaların ve kıyamet çağında yeni kurtuluş mücadelelerin açıkça ön plana çıktığı bir roman.
 

Altın Yay isimli 245 sayfadan oluşan kitap ; Halil Delice tarafından yazılmış ve ÖTÜKEN NEŞRİYAT yayınevinin 13.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Altın Yay pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.