Alış Veriş İşleri pdf – Yandex indir

tarafından
30
Alış Veriş İşleri pdf – Yandex indir

Duayen iş insanı, dokunduğu her işte fark yaratan Avi Alkaş anılarını ve yaşamından kesitleri paylaştığı bu kitapla okurlara eşsiz bir deneyim imkânı sunuyor.
 
“Zannediyor musunuz ki bu kitabın içinde sadece ‘Alış Veriş’ var?
Bu kitapta hayattan aldıklarım ve yine ona, çevreme vermeye çalıştıklarım; hayallerim, arzularım, bazı başarılarım var… Ve bu kitapta, yaşamdaki olası en büyük travmam, acı dolu günlerim ve ‘rağmen’ nasıl yaşadığım da var…
Bugünümün kısa tarihi ve kişisel yol haritası dilerim okuyan herkes için yepyeni bakış açılarına ilham olsun…”
 
“Sektörümüz Avi’ye medyunuşükrandır.”
Abdullah Kiğılı
 
“Onunla bir anlaşma yapacaksanız sadece el sıkışmanız yeterlidir. Perakende âleminde bıraktığı izler her daim anımsanacak. Bazı insanlar böyledir işte, dokunduğu her işte fark yaratır.”
Cem Boyner
 
“Gerçek bir profesyonel ve hocadır. Sektör olarak da, Vakko ve Cem olarak da Avi Alkaş’a minnettarız.”
Cem Hakko
 
“Avi Alkaş’ın yaşam felsefesi ‘Aldıklarını geri vermek’ üzerinedir.”
Gamze Cizreli
 
“Tek başına bu kadar etkili bir iz bırakan bir yöneticiyi başka hiçbir sektörde tanımıyorum.”
Hüsnü Özyeğin
 
“Avi’nin kitabında olmaz, yapılmaz diye bir şey yoktur! Her anı dolu dolu geçen insanların tecrübe ve yaşamı bir kitaba sığmaz…”
Mehmet Bayraktar
 
 
“Avi’yi tek kitapla anlatmak mümkün değil. Okurlarının her satırdan keyif almalarını ve kendilerince anlamlandırmalarını dilerim.”
Mehmet Nane
 
“Deneyimleri ve yaşamından kesitler sunduğu bu kitap ile girişimcilere kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuyor. Eşsiz bir deneyim imkânı sağlıyor…”
Rıfat Hisarcıklıoğlu
 
“Çok şanslıyım ki senin gibi bir Abi’m, bir yol arkadaşım ve bir ‘Can Dostum’ var. Daha paylaşacağımız çok anılar ve başaracağımız çok işler var.”
Şule Zorlu
 

Alış Veriş İşleri isimli 368 sayfadan oluşan kitap ; Avi Alkaş tarafından yazılmış ve MÜPTELA yayınevinin 25.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Alış Veriş İşleri pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.