Tosun Kafa pdf – Yandex indir

tarafından
21
Tosun Kafa pdf – Yandex indir

Çocuk kitapları çocuklara iyi gelmiyor. Uzun ve anlamsız cümlelere boğulan çocuklar anlama güçlüğü yaşıyor. İşlenen konular ise yaşamları ile ilişkili değil. Veliler bu ihtiyacı çok net hissediyorlar. Çocuklarınızın okumayı seveceği ve onlara iyi gelecek bir kitap, artık önemli bir ihtiyaç.
 
Bu kitap çalışması, Okul Dışı Destek Odası Projesi adında yeni bir öğretmen eğitimi materyalidir. Proje desteğe ihtiyacı olan öğrencilerin okul dışında bir odada (üniversite) önceden tasarlanmış bir program (bu kitaptaki hikâyeler) ile desteklenmesi ve tekrar okula kazandırılmasını amaçlamaktadır. Destek odası üniversitede oluşturulmuş ve program olarak da bu kitap hazırlanmıştır. Öğretmen adayları bir okul günü boyunca bu kitaptaki hikâyeleri destek alan çocukla birlikte okurlar ve yorumlarlar. Yılların tecrübesi ve bazı pilot çalışmalar ile hazırlanan bu hikâyelerin çocuklara çok iyi geleceğini düşünüyorum.
Bu kitap çalışması aslında büyük bir projenin ilk basamağıdır. Diğer kitaplar öncelikle Kars ilinde görev yapan öğretmenlerle birlikte, bir sistematiğe göre hazırlanacak ve basılacaktır. Böylece çocuklara iyi gelecek kitap sayısı artacaktır. Bu araştırma temelli ve gönüllü projeye katılmak ve destek olmak için; https//okuldisidestekodasiblogspotcom/
 

Tosun Kafa isimli 42 sayfadan oluşan kitap ; M.Şahin Bülbül tarafından yazılmış ve ERTEM KAFKARS EĞİTİM YAYINLARI yayınevinin 24.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Tosun Kafa pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.