Bir Özyaşam Hakikatın Peşinde Başımdan Geçenler pdf – Yandex indir

tarafından
20
Bir Özyaşam  Hakikatın Peşinde Başımdan Geçenler pdf – Yandex indir

“Benim amacım, gerçek bir yaşamöyküsü yazmak değil, ben sadece gerçek yolunda edindiğim sayısız tecrübemi anlatmak niyetindeyim.” 
 
Mohandas K. Gandhi 1869’da Hindistan’da doğdu. Londra’da eğitim gördü ve daha sonra ırkçılığın en kötüsünü bizzat yaşadığı Güney Afrika’da avukatlık yapmaya başladı. Yaşarken İngilizler için bir suçlu, Müslümanlar için bir kahraman, Hindular içinse kutsal bir adamdı. Irkçılığa, sömürgeciliğe karşı gösterdiği pasif direnişle koca bir ulusu bağımsızlığa taşıyan, tarihin akışını değiştiren kişiliklerden biri oldu. Gandhi’nin yaşamının önemli olaylarını anlattığı bu kitap, yoluna bağlılığından ve dürüstlüğünden bir an olsun taviz vermeyen, değişime önce kendinden başlayan büyük bir ruhun büyüleyici bir portresi aynı zamanda. Bir insanı büyük bir insan yapan nedir sorusuna verilecek en güzel yanıtı Gandhi’nin kendi sözlerinden, Vedat Günyol’un Türkçesiyle okuyun.   
 
“Gelecek kuşaklar onun gibi birinin yeryüzüne gelmiş olduğuna inanmakta güçlük çekeceklerdir.” Albert Einstein. 
 

Bir Özyaşam Hakikatın Peşinde Başımdan Geçenler isimli 616 sayfadan oluşan kitap ; Mahatma Gandhi tarafından yazılmış ve ALFA YAYINLARI yayınevinin 21.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Bir Özyaşam Hakikatın Peşinde Başımdan Geçenler pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.