Modern Değirmenler pdf – Yandex indir

tarafından
17
Modern Değirmenler pdf – Yandex indir

Tercih ettiğini düşündüğü yalnızlığın gölgesinde kendini diğer insanlardan soyutladığını düşünen ve disosiyatif kimlik bozukluğuna sahip olan bir adamın aslında diğer insanlar tarafından istemsizce yalnızlaştırıldığını fark etmesiyle psikolojik bir savaşa dönüşen hikayede, 21. yüzyıl insanının var olmak ve çağın koşullarında zorlanmadan yaşamını idame ettirmek için ihtiyaç duyduğu “üst kimliği” arama çabası anlatılmaktadır.

Romanın olay örgüsü, bireyselliğin ve öznelliğin üzerinden silindir gibi geçen çağda, psikoloji bölümü yüksek lisans öğrencisi olan Cenk’in kaybolmaya meyilli hayatının, aynı süreçlerden geçmiş olup hayatın bütün anlamlarını avucunda tuttuğunu düşünen R. ile kesişmesiyle birlikte bir arkadaşlıktan çok, beraber verilen hayatta kalma mücadelesine dönmesi ve aşkın, bu hayatta kalma mücadelesinde ne kadar da büyük bir paya sahip olduğu üzerine kurulmuştur.

Toplum, kolay yolu seçtiğini düşündüğü bu tür insanların aslında teslim olmak yerine düzene karşı baş kaldırmak için böyle bir yola girdiklerini fark etmez. Çoğumuzun içinde gerçekleşen bu baş kaldırma yolculuğunun; kendimizi susturduğumuz ya da görmezden geldiğimiz taraflarımıza dokunması, romanın örgüsüyle harmanlanarak satır aralarında okuyucuya yansıtılmaya çalışılmıştır.
 

Modern Değirmenler isimli 164 sayfadan oluşan kitap ; Cem Ü. Sarışen tarafından yazılmış ve KİTAPYURDU DOĞRUDAN YAYINCILIK (KDY) yayınevinin 15.11.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Modern Değirmenler pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.