Hayata Yol Ver pdf – Yandex indir

tarafından
20
Hayata Yol Ver pdf – Yandex indir

İnsan keşfetme arzusuyla doğar. Çocukluk da çevresindeki her şeyi keşfeder ve öğrenir. Sonra büyür, yaş alır, hayatına bir yön verir. Ya keşfetme arzusuyla hayatına anlam katar, gelişir, kendine farklı pencereler açar ya da gündelik rutinler içinde sıradanlaşır. Sen de Hayatı ruhsal ve bedensel bir yolculuk olarak görüyorsan keşfetmek, gelişmek ve sıkıntılardan arınmak için ilk fırsatta kendine bir seyahat ısmarlamalısın.
 
Kitabımda çocukluk yıllarından bugüne keşfetme arzusuyla; hayatına yön veren, planlar yapan, projeler üreten, bahaneler oluşturan bir yol aşığının hikayelerini okuyacaksınız. Likya rampalarından, Amsterdam’ın rengarenk evlerine, Kafkasların bakir doğasına, Kudüs’ün kültürel ahengine, Batum’un ışıltılı gecelerine, Paris’in İhtişamına, Ren’le hayat bulan şehirlere, Kardeş Bosna’ya, Dünyadaki cennet Plitviçe’ye, Berlin’deki ihtişamlı müzelere tanıklık edeceksiniz. Acı, tatlı her anımda sizde üzülüp sevineceksiniz. Eminim okuduğunuz her hikaye sizi yol için cesaretlendirecektir. Hep yolda kalmanız umuduyla….

Yaşar Ay
 

Hayata Yol Ver isimli 160 sayfadan oluşan kitap ; Yaşar Ay tarafından yazılmış ve CORAL DAĞITIM yayınevinin 08.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Hayata Yol Ver pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.