Kuralların Yıkıldığı Yaz pdf – Yandex indir

tarafından
28
Kuralların Yıkıldığı Yaz pdf – Yandex indir

HER ŞEY OYUNLAR VE EĞLENCEDEN İBARETTİ, TA Kİ BİRİ KALBİNİ KAYBEDENE DEK.
 
Meredith Fox, on sekiz ay önce kız kardeşi Claire’i kaybettiğinde herkesi hayatından dışlamıştı. Fakat bu yaz dünyaya geri dönmeye kararlıydı.
 
Martha’nın Bağevi’nde yapılan yıllık aile tatili, yeniden ailesiyle bağ kurmak adına mükemmel bir yer gibi görünüyordu. Geniş ailesinin tamamı büyük bir yaz düğünü için toplanacaktı. Hiç beklemediği bir şekilde terk edildiği için bir kavalyesi olmasa da, düğün haftasında gerçekleşecek olan geleneksel Fox ailesi Suikastçı oyununa katılmaktan heyecan duyuyordu. Claire bu oyunu her zaman çok sevmişti ve Meredith onun mirasını onurlandırmaya kararlıydı.
 
Fakat Meredith sevimli sağdıçla Suikastçı ittifakı kurmaya karar verince tüm dikkati dağılmıştı. Oyuna odaklanıp kız kardeşi için kazanmaya çalışsa da ona aşık olmaktan kendini alamıyordu. Hafta ilerledikçe artık sadece oyunu değil, aynı zamanda kalbini de kaybetme riskiyle karşı karşıya olduğunu fark etmeye başlamıştı.
 

Kuralların Yıkıldığı Yaz isimli 336 sayfadan oluşan kitap ; K. L. Walther tarafından yazılmış ve MARTI YAYINLARI yayınevinin 06.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kuralların Yıkıldığı Yaz pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.