Yeni Atandım pdf – Yandex indir

tarafından
24
Yeni Atandım pdf – Yandex indir

“Yeşil kartondan ufak bir bilet… İlk yolculuğuma başlamadan önce “aman kaybetme” diyerek elime tutuşturdu babam. Israrla neden “araba” dediğini anlamadığım vagonun önüne yakın, yolcu etmeye gelmiş insanları gören tarafa oturduk. Tren henüz hareket bile etmemişken, insanlar bir ileri bir geri geçişip duruyorlardı. Vagonun içindeki kalabalığın bir kısmı da tabii ki satıcılar; ellerinde kocaman sepetleri, içleri simit, su, pişmaniye dolu. Cam kenarında oturmama rağmen koridora dalmış insanları izlerken o uzun düdük çaldı. Koca metal yığın sanki canlıymış da son takatinde kendini ileri atmış gibi bir hareketle irkildik. Sonra bir kez daha ve bir kez daha derken artık rayların üstünde hızlanmıştık.”
 
 
 
İlk öykü kitabı YENİ ATANDIM ile Caner Er, her yerde rastlayabileceğimiz, sıradan diyebileceğimiz insanları büyük ustalıkla birer öykü karakterine dönüştürüyor. Bir yerlerde şahit olduğumuz ya da bizzat yaşadığımız çok tanıdık olaylar kovalıyor bizi kitap boyunca. Sanki biz de onlarla birlikte ülkenin bakir bir köşesine atanıyor ya da ustadan devralınan kıraathanede yorgunluk kahvesi içiyoruz. Kısaca, bizi bize ustaca anlatıyor yazar.
 
 

Yeni Atandım isimli 88 sayfadan oluşan kitap ; Caner Er tarafından yazılmış ve EDEBİYATİST YAYINEVİ yayınevinin 23.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yeni Atandım pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.