Bir Kaşifin Felsefesi / Zor Şartlarda Hayatta Kalarak Öğrenilen 16 Hayat Dersi pdf – Yandex indir

tarafından
50
Bir Kaşifin Felsefesi / Zor Şartlarda Hayatta Kalarak Öğrenilen 16 Hayat Dersi pdf – Yandex indir

Son derece zorlu koşullarda hayatta kalmak, tatmin edici bir yaşam sürmek için öğretilerle doludur. Bunu “Üç Kutba” da (Kuzey Kutbu, Güney Kutbu ve Everest Zirvesi) yürüyerek ulaşan ilk kâşif olan Erling Kagge’den daha iyi kimse bilemez. Kagge son derece akıcı ve samimi bir dille kaleme aldığı kitabı Bir Kâşifin Felsefesi’nde, onu dünyanın ve insan dayanıklılığının sınırlarına götüren keşif gezilerinden edindiği bilgelik ve uzmanlığı okuruyla paylaşıyor.
 
İyimser bir bakış açısı geliştirmekten zihnimizi doğru zamanda kalmaya ikna etmeye, küçük şeylerden zevk almayı öğrenmekten yalnızlığımızla barışmaya kadar türlü meselelerle ilgili deneyimlerini on altı maddede sıraladığı kitabında Erling Kagge, en zorlu koşullarda hayatta kalabilmenin anlamlı bir yaşam sürme konusunda bize ne kadar çok şey öğretebileceğini gözler önüne seriyor.
 

Bir Kaşifin Felsefesi / Zor Şartlarda Hayatta Kalarak Öğrenilen 16 Hayat Dersi isimli 160 sayfadan oluşan kitap ; Erling Kagge tarafından yazılmış ve KOLEKTİF KİTAP yayınevinin 24.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Bir Kaşifin Felsefesi / Zor Şartlarda Hayatta Kalarak Öğrenilen 16 Hayat Dersi pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.