Ş Ç C Seslerini Söylüyorum pdf – Yandex indir

tarafından
25
Ş Ç C Seslerini Söylüyorum pdf – Yandex indir

Kitap içeriğinde; /ş/, /ç/ ve /c/ sesi üretimi için sözcük başı, sonu ve ortasında bu seslerin bulunduğu resimler, tamlama oyunları, cümle kurma oyunları, bulmacalar ve okuma metinleri bulunmaktadır.
Çocuklar için en iyi öğrenme yolu olan oyunu kitapla birleştirdik. Ş Ç C Seslerini Söylüyorum kitabı ile çocuğunuzun bu seslere yönelik farkındalık kazanmasını sağlayabilirsiniz.
 
Bu kitap /ş/, /ç/ ve /c/ seslerini üretmekte güçlük yaşayan ya da bu sesleri üreten ancak farkındalığı henüz gelişmemiş çocuklar için hazırlanmıştır. Araştırmalar normal gelişim gösteren çocukların en geç 4,5 yaşına kadar /ş/,/ç/ ve /c/ sesini doğru üretmesi gerektiğini göstermektedir. Kitap içerisinde bu sesleri içeren 200’den fazla sözcük resmi, çeşitli oyunlar, bulmacalar, okuma metinleri bulunmaktadır.  Okul öncesi dönemde seslerin fark edilmesi okuma yazma becerilerini destekleyici olacaktır. Bu kitabın etkili olduğu diğer konular aşağıdaki belirtilmektedir:
sözcük dağarcığı genişletme
anlatım becerilerini destekleme
kurallı cümle kurma becerisi
fonolojik farkındalık geliştirme
Önemli: Kitap içeriğinde konuşma seslerinin (harflerin) nasıl üretileceğine dair bilgi bulunmamaktadır. Artikülasyon bozuklukları için dil ve konuşma terapisti önderliğinde kullanmanız önerilmektedir. Herhangi bir konuşma bozukluğu yok ise sesleri tanıma ve farkındalık amacıyla kullanılabilir.
 

Ş Ç C Seslerini Söylüyorum isimli 56 sayfadan oluşan kitap ; Mukadder Düzyol tarafından yazılmış ve MİRKET YAYINLARI yayınevinin 18.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Ş Ç C Seslerini Söylüyorum pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.