Arayan Toplum Ayrışan Siyaset: Dünden Yarına Türkiye pdf – Yandex indir

tarafından
22
Arayan Toplum Ayrışan Siyaset: Dünden Yarına Türkiye pdf – Yandex indir

2020 yılının Mart ayında T24’ün önerisiyle Metin Kaan Kurtuluş, Prof. Dr. Sencer Ayata’yla bir söyleşi dizisine başlar: Pandeminin, dünyanın ve Türkiye’deki gelişmelerin değerlendirildiği bu söyleşilerde pandemi sonrası dünya, yoksulluk ve eşitlik, gençlik, siyasal ittifaklar, kutuplaşma, sosyal demokrasi, yolsuzluk ve yozlaşma, sosyal sınıflar gibi başlıklar ele alınacaktır. Üç yıla yayılan bu söyleşilerin kitaba dönüşmesi esnasında 14 ve 28 Mayıs seçimleri Türkiye gündemine düşünce, seçim sonuçlarını tartışan son bir söyleşi kitaba eklenir…
 
ODTÜ’de uzun yıllar akademik çalışmaları bulunan, iki dönem parlamentoya giren ve CHP yönetiminde görev üstlenen Türkiye’nin önde gelen sosyologlarından Prof. Dr. Sencer Ayata’nın güncel siyaset ve toplum yapısı üzerine yaptığı değerli gözlem ve değerlendirmeler, Türkiye’nin dününe, bugününe ve yarınına ışık tutacak nitelikte. 
 

Arayan Toplum Ayrışan Siyaset: Dünden Yarına Türkiye isimli 280 sayfadan oluşan kitap ; Prof. Dr. Sencer Ayata tarafından yazılmış ve DOĞAN KİTAP yayınevinin 11.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Arayan Toplum Ayrışan Siyaset: Dünden Yarına Türkiye pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.