Demir Evde / Ablası Okula Başlayan Bir Çocuğun Hikayesi pdf – Yandex indir

tarafından
22
Demir Evde / Ablası Okula Başlayan Bir Çocuğun Hikayesi pdf – Yandex indir

Bir erkek ve kız kardeş arasındaki sevgiyi, ortak bir çocukluk dönemini birlikte deneyimlemenin ardından gelen geçiş sürecini sımsıcak hikayesiyle ortaya koyan bir kitap…
 
Demir ve Masal birbirini çok seven iki kardeş. Büyürken her şeyi birlikte yaptılar. Saç kesimine gitmek, ağaca tırmanmak, aşı olmak ve doğum günü partilerine katılmak, maceralarla dolu yaşamlarındaki deneyimlerden sadece birkaçı… Masal Demir’in, Demir’de Masal’ın en iyi oyun arkadaşı…
 
Masal’ın Demir’den büyük olması ve okula başlama zamanını gelmesiyle ilişkilerinde de önemli bir değişim oldu: Ablası Masal okula gittiğinde Demir artık tek başına ne yapacaktı?
 
Küçük kardeş Demir bu değişime alışmakta başlangıçta çok zorlandı. Masal’a bunu ona nasıl yapabilirdi? Ancak zamanla öfke, hayal kırıklığı ve hüzün gibi duyguların üstesinden gelmeyi öğrenen Demir, Masal’ın da işbirliğiyle bu durumun üstesinden gelmenin bir yolunu bulacaktı.
 
 
Renkli illüstrasyonlarıyla okuma deneyimini keyifli hale getiren bu resimli kitap; büyümenin getirdiği zorluklar, kardeş ilişkileri ve ilk defa okula başlayacak olmanın getirdiği heyecanı cesaret verici hikayesi sayesinde okuyucularla buluşturuyor.
 
 
Junior Library Guild Selection
 
MN Book Award Finalist, 2022
 
Bu kitap, alışagelmişin dışında, okula başlama temalı kitaplarda sıklıkla ele alınmayan bir temayı işliyor: Büyük kardeşi okula başlayan küçüklerin neler deneyimlediğini…
 
Kirkus
Demir’in hikayesi, çocukların değişim ve sevdiklerinden ayrılma üzerine hissettikleri endişeleri ortaya koyuyor. Aynı zamanda bu zor duyguların geçici olduğunu ve ayrı geçirilen zamanların kişisel gelişim için ne kadar verimli olabileceğini, birbirini özlemenin ilişkileri daha da özel kılacağı konusunda rahatlatıcı mesajlar veriyor.
 
Horn Book
 
Küçük kardeşleri merkezine alan;  ayrılık deneyiminin ilişkiyi bozacağına inanan endişeli zihinleri rahatlatacak ve kalpleri ısıtacak güven verici bir hikaye.
Publisher’s Weekly
 

Demir Evde / Ablası Okula Başlayan Bir Çocuğun Hikayesi isimli 40 sayfadan oluşan kitap ; Megan Maynor tarafından yazılmış ve OKUYAN KOALA yayınevinin 05.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Demir Evde / Ablası Okula Başlayan Bir Çocuğun Hikayesi pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.