Hilal 2. Kitap / Okuldaki Zebani pdf – Yandex indir

tarafından
25
Hilal 2. Kitap / Okuldaki Zebani pdf – Yandex indir

“Ve Tanrı Hilal’i yarattı…”
 
Serinin ikinci kitabı olan Okuldaki Zebani, başkahramanımız için yeni bir başlangıç aslında. Ama ne olursa olsun, Hilal’in hayatında değişmeyen şeyler de var. Mülayim babasının dizginleyemediği despot annesi hâlâ Hilal’in en belalı gardiyanı. Hapishaneden bozma lisesi artık eskisinden daha karanlık ve ürkütücü. Üstüne üstlük, her köşede başına yeni yeni belalar açan psikopatların sayısı da gittikçe artıyor. Bunlara bir de Hilal’e körkütük âşık Şeytan’ı da eklerseniz işler iyice sarpa sarıyor. Siz yine de O’nu hafife almayın. Ne de olsa Hilal, Şeytan’ın bile dize getiremediği cehennem kaçkını bir zebani!
 
Usta çizer Kenan Yarar’ın kültleşmiş çizgi roman serisi Hilal’in bu yenilenmiş ikinci cildinde L-Manyak ve Lombak dergilerine çizdiği maceralar bir araya geliyor. Her bir sayfasının çizer tarafından ilmek ilmek tekrar elden geçirildiği bu yeni edisyona yeni renklendirmeler ile düzenlemeler ve Hilal’e ait sırlar barındıran bir de önsöz eşlik ediyor.
 

Hilal 2. Kitap / Okuldaki Zebani isimli 80 sayfadan oluşan kitap ; Kenan Yarar tarafından yazılmış ve İTHAKİ YAYINLARI yayınevinin 11.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Hilal 2. Kitap / Okuldaki Zebani pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.