Vagus Sinirinizi Aktive Edin pdf – Yandex indir

tarafından
15
Vagus Sinirinizi Aktive Edin pdf – Yandex indir

VÜCUDUNUZUN ŞU SORUNLARLA BAŞA ÇIKMA YETENEĞİNİ SERBEST BIRAKIN:
Bağırsak Hassasiyetleri
Otoimmünite
Anksiyete
Enflamasyon
Depresyon
Beyin Sisi
Safra Taşı
                                                        
Sağlığınızın kontrolünü elinize alın: Vagus sinirinizi onarın ve sağlığınız üzerindeki inanılmaz faydalarını bizzat deneyimleyin!
 
Beyniniz, bağırsaklarınız, kalbiniz ve diğer büyük kaslarınız ile organlarınız arasında bilgi alışverişini sağlayan vagus siniri, vücudunuzdaki en büyük ve en önemli sinirdir. Ancak enflamasyon, stres veya fiziksel travma gibi yaygın sorunlardan etkilenerek işlevsizleşebilir. Neyse ki vagus sinirini aktive etmenin pek çok kolay yolu var. 
 
Vagus Sinirinizi Aktive Edin dinlenme, sindirme ve iyileşme sisteminiz olan vagus sinirinizi anlamak ve onarmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm araçları içeriyor. Bu faydalı rehberde enflamasyon, bağırsak hassasiyetleri ve beyin sisi gibi sağlık sorunlarını vagus sinirinden kaynaklanan temel nedenlerinden başlayarak ele almanızı sağlayacak, basit olduğu kadar etkili teknikler ve egzersizler bulacaksınız. İşte Dr. Navaz Habib’in size iyileşme yolculuğunuzda yardımcı olması için hazırladığı günlük ve haftalık rutinlerin içerdiklerinden bazıları:
 
• Nefes egzersizleri
• Farkındalık uygulamaları
• Sindirimi iyileştirme yöntemleri
• Fonksiyonel tıp testleri
• Akupunktur, masaj ve çok daha fazlası 
 
Duru ve akıcı anlatımıyla dikkat çeken bu kitap, size vücudunuzu iyileştirmek ve yeniden dengelemek için vagus sinirinizin gücünü nasıl açığa çıkaracağınızı öğretecek. Sağlık sorunlarınızın üstesinden gelmeye hazırsanız, bu kitap tam size göre!
 
 
“Kalben inandığım bir mantra var: En güzel günler henüz yaşanmadı. Bu ifade, gerçek sağlığa kavuşmayı gündeminize aldığınız andan itibaren size bahşedilen bir armağanın kilidini açmanıza yardım edecek olan bu harika kitabı aldıysanız daha da doğrudur. Vagus Sinirinizi Aktive Edin kitabının sizi hayatınızı en iyi şekilde yaşamaya daha da yaklaştıracağından eminim! Mükemmel sağlık bir yerden alınmaz, çabalayarak elde edilir! Bu kitap size bunu tam olarak nasıl başaracağınızı basit, pratik ve somut bir şekilde öğretecek. Sağlıklı işleyen bir sinir sistemi, yaşam boyu gerçek anlamda sağlıklı olmak isteyenler için en önemli şeydir. Vagusunuzu aktive edin, hayatınız iyileşsin!”
Prof. Dr. Sachin Patel
 
“Tüm sağlık uzmanları ve hastalar bu kitabı okumalı. Dr. Navaz Habib vücuttaki en önemli sinir olan vagus sinirinin son derece karmaşık olan işlevlerini herkes için kolayca anlaşılır hale getirerek inanılmaz bir iş başarmış. Kitapta önerdiği egzersizleri yapmak çok kolay ve sindiriminizde, detoksifikasyonunuzda, kalp fonksiyonunuzda ve çok daha fazlasında ciddi bir iyileşme sağlayacakları çok açık. Bu kitabı okuyun. İçindeki egzersizleri deneyin. Bunu yaptığınıza çok memnun olacaksınız.”
Dr. Tom O’Bryan
 

Vagus Sinirinizi Aktive Edin isimli 208 sayfadan oluşan kitap ; Dr. Navaz Habib tarafından yazılmış ve PEGASUS YAYINLARI yayınevinin 07.11.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Vagus Sinirinizi Aktive Edin pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.