Ben Aslında Problemden Kaçıyordum pdf – Yandex indir

tarafından
25
Ben Aslında Problemden Kaçıyordum pdf – Yandex indir

Modern dönemin aile sorunlarından birisi çocukların evden kaçması. Hepimiz için çok tanıdık ama bir o kadar da uzak bir konu.
Çoğu kez sokakta karşılaşacağıkarşılaşabileceği problemleri tahmin etmeksizin kendini “dışarı” atan ergen, sokağın gerçekleriyle de yüzleşmek zorunda kalır. 10 yaş altında olan çocukların insan ticaretinin kurbanı olma ihtmalinin yüksek olduğu görülmektedir. Ergenlik döneminin  doruklarında olanların ise, antisosyal davranışlarda bulunmaları, zararlı alışkanlıklar (sigara, alkol, uyuşturucu maddeler kullanması) edinmesi, suça karışması (saldırı, kavgalara karışma, hırsızlık, cinayet işleme vs.),  tecavüz veya taciz etmemaruz kalma, fiziksel, duygusal ve cinsel istismar etmemaruz kalma, AIDSHIV ve diğer bulaşıcı hastalıklara yakalanma riski yüksektir.
’Ben Aslında Problemden Kaçıyordum’’ kitabının ebeveynler ve ergenleri anlamaya çalışan araştırmacılar için önemli bir kaynak olacağını düşünüyoruz. Bu kitap hepimizin gözünün önünde olan ama umursamadığımız evden kaçma olgusunu yeniden gündeme taşıyor.
 

Ben Aslında Problemden Kaçıyordum isimli 176 sayfadan oluşan kitap ; Farida Allahverdiyeva tarafından yazılmış ve TOPOS YAYINLARI yayınevinin 25.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Ben Aslında Problemden Kaçıyordum pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.