Covid-19 Gölgesinde Dünya Ekonomisi, Sağlık Ve Uluslararası İlişkiler pdf – Yandex indir

tarafından
26
Covid-19 Gölgesinde Dünya Ekonomisi, Sağlık Ve Uluslararası İlişkiler pdf – Yandex indir

Küresel krizler, insanlık tarihinde sık sık karşımıza çıkmış ve yaşamlarımızı derinden etkilemiştir. Ancak bu krizlerin içinde en sarsıcı olanlarından biri salgın hastalıklardır. Zira salgınlar, gerek insan yapımı gerekse doğal sebeplerle ortaya çıksın, zengin, fakir, genç, yaşlı demeden hemen hemen herkesi etkileyen bir tehdit olmuştur. Binlerce yıllık tarih boyunca, salgınlar yüzlerce insanın yaşamını sonlandırmış ve hayatta kalanları büyük bir etkiyle etkilemiştir. Sağlıktan siyasete, ekonomiden eğitime, sanattan turizme, ticaretten günlük yaşama kadar her şeyi domino etkisiyle felç etmiştir.
 
Bu kitap, koronavirüs salgınını inceleyerek, insanlığın bu salgınla nasıl başa çıktığını ve hayatını nasıl yeniden şekillendirdiğini araştırıyor. Covid-19’un nasıl solunum ve temas yoluyla bulaştığını, karantina gereksinimlerini, dünya genelinde nasıl yayıldığını anlatıyor.
 
Kitap aynı zamanda salgınların ortaya çıkışı ve yayılmasının ardındaki sosyal, politik ve ekonomik faktörleri de ele alarak, insanlığın bu tür olaylara nasıl daha etkili bir şekilde yanıt verebileceğini tartışıyor.
 

Covid-19 Gölgesinde Dünya Ekonomisi, Sağlık Ve Uluslararası İlişkiler isimli 100 sayfadan oluşan kitap ; Elif Yiğit tarafından yazılmış ve ÖZLÜ KİTAP yayınevinin 27.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Covid-19 Gölgesinde Dünya Ekonomisi, Sağlık Ve Uluslararası İlişkiler pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.