Dijital Köleliğin Sırları pdf – Yandex indir

tarafından
33
Dijital Köleliğin Sırları pdf – Yandex indir

Beynimizi yöneten, hayatımıza sahip çıkan bizler değiliz. Dağılıyoruz ve parçalanıyoruz. Ruhlara işlenmiş bir dijital köleliği yaşıyoruz.
Yaklaşık 100 yıl önce dünyada başlatılan savaşların en önemli nedeni siyah altın dediğimiz petroldü. Hâlâ değerini koruyan bu altın, günümüz- de enerji sistemlerinin değişimi ve her geçen gün tükenen hacmiyle geleceğe dayalı planlarda artık ön sıralarda yer almıyor. Bugün dünyanın en büyük şirket ve marka sıralamasında liste başı olarak Google, Facebook, Twitter gibi veri şirketlerini görebilirsiniz. Çünkü günümüzde, veri artık petrolden çok daha değerli. Bununla birlikte Amazon gibi “pazar yeri” dediğimiz milyar dolarlık şirketler hayatımızın merkezinde yer alıyor.
Bu şirketler, veri kullanımlarını ön planda tutarak bizlere daha fazla ürün satma peşinde. Apple, Samsung, LG gibi teknoloji şirketleri de diğerlerine benzer satış amaçlarıyla bu dijital veri savaşlarının en önünde yer alan markalardan sadece birkaçını oluşturuyor.
Başlayacak olan savaşta, şirketler tarafından kullanılan bir piyon mu olacaksınız, yoksa doğru kararlar vererek, hayatlarının çalınmasına izin vermeyenlerin safında mı yer alacaksınız? Bırakın onlar, sizin hâlâ onlara inandığınızı zannetsin!
Şimdi hamle sırası size geldi, gerisini onlar düşünsün!
 

Dijital Köleliğin Sırları isimli 172 sayfadan oluşan kitap ; Erkan Terzi tarafından yazılmış ve EFİL YAYINEVİ yayınevinin 05.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Dijital Köleliğin Sırları pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.