Karavana Johnny: Kazara Futbol Dehası pdf – Yandex indir

tarafından
17
Karavana Johnny: Kazara Futbol Dehası pdf – Yandex indir

Kronik Çocuk’tan yepyeni ve kahkaha dolu bir macera serisi: Karavana Johnny. Matt Oldfield’ın yazıp Tim Wesson’ın resimlediği serinin ilk kitabı Karavana Johnny: Kazara Futbol Dehâsı, İpek Güneş Çıgay çevirisiyle okurlarıyla buluşuyor!
 
Futbol delisi Topatan ailesi ile ailenin en küçük üyesi Johnny’nin maceralarına odaklanan seri, okurlarına eğlence, heyecan ve bol kahkaha vadediyor. Futbol severlerin keyifle okuyacağı bu hikâyede aynı zamanda arkadaşlığın, takım ruhunun, cesaretin ve mizahın gücüne de tanıklık edeceksiniz. Farklılıkların birlikteliğini olabilecek en eğlenceli şekilde anlatan Johnny Karavana serisi, genç okurların okuma serüvenlerine renk katacak ve farklı bakış açıları kazandıracak.
 
Karavana Johnny’yle birlikte zorluklara göğüs germeye, aksilikler karşısında pes etmemeye, eğlenirken öğrenmeye hazır mısınız?
 

Karavana Johnny: Kazara Futbol Dehası isimli 208 sayfadan oluşan kitap ; Matt Oldfield tarafından yazılmış ve KRONİK KİTAP yayınevinin 11.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Karavana Johnny: Kazara Futbol Dehası pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.