Sihirli Kitap pdf – Yandex indir

tarafından
34
Sihirli Kitap pdf – Yandex indir

İnsana dair merak ettiğim sorular, beni astrolojiden numerolojiye, bioenerjiden regresyona kadar onlarca kişisel gelişim alanında araştırmaya yönlendirdi. Nihayetinde de psikoloji eğitimi aldım. Sorularımın tam karşılığını bulduğum yer olduğu için bilinçaltına odaklandım. Son yıllarda, psikoloji, kuantum, hipnoz, bilinç ve bilinçaltında yaptığım çalışmalarla kendi tekniğimi geliştirdim.
 
Hâlihazırda, danışanlarımla yaptığımız uygulamalarda muazzam sonuçlar alıyoruz. Daha da keyiflisi sonuçların kalıcı olması. Danışanlarım, sadece bilinçli yaratım yapmakla kalmayıp, nasıl yapacaklarını da öğrendikleri için, hayatlarında ihtişamlı başarılarla ilerlemeye devam ediyorlar. Ben de dâhil, herkes iyi hissediyor. İyi hissediyoruz… Uzun süreli… Sürdürülebilir olarak… Sürdürülebilir iyi hissetme halinde olabilmek, hayatta bir sıçrama tahtası gibidir. Seni bir anda semaya yükseltir. Hayatını mucizevi bir şekilde değiştirir. Kendin bile şaşırırsın. Bu tip durumlara genelde, kader deriz,
kısmet deriz. Tabii ki, kadersel olarak da böyle mucizevi güzellikler yaşanabilir. Bununla birlikte, hayatta büyük sıçramalar bilinçli olarak da yapılandırılabilir.
Kaderini değiştiremeyebilirsin ancak, kaderini yaşama şeklini değiştirebilirsin!
Benim amacım, deneyimlerimden yola çıkarak, insanlara sürdürülebilir olarak iyi hissetmeleri konusunda rehberlik etmek. Birebir yapılan çalışmalar elbette çok etkili. Sihirli Kitap’taki çalışmaların bir o kadar etkin ve etkili olduğunu da tecrübe ettik. Sonuçlar bizi çok memnun etti. Umarım daha çok katılımla hep birlikte iyi hissederiz. Hepimizin iyi hissetmeye ihtiyacımız var.
Sihirli Kitap, senin kendine verdiğin en etkili hediye olacak. Ve sen bunu fark ediyor olacaksın.
 

Sihirli Kitap isimli 224 sayfadan oluşan kitap ; Zehra Korumaz tarafından yazılmış ve ARMONİ YAYINCILIK yayınevinin 20.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Sihirli Kitap pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.