Küçük Trampetçi Kız pdf – Yandex indir

tarafından
42
Küçük Trampetçi Kız pdf – Yandex indir

“Bugüne kadar oynadığın en büyük rol olacak bu. En çok yetenek isteyeni, en zoru, muhakkak ki en tehlikelisi ve kuşkusuz en önemlisi.”
 
Mikonos sahilinde radikal görüşlü arkadaşlarıyla tatil yapan tiyatro oyuncusu güzeller güzeli Charlie, son derece yakışıklı bir Doğu Akdeniz erkeği olan Joseph’le tanıştığında, onun özel biri olduğunu çok geçmeden anlar: Joseph, şiddet dozunu gitgide artıran bir terör şebekesini ortaya çıkarmak isteyen İsrail İstihbaratı adına Charlie’yi cezbederek büyüleyici bir ajana dönüştürmek niyetindedir. “Gerçeğin tiyatrosu”nda hayatının rolünü oynayacak olan Charlie, hem uluslararası politikanın hem de kendi benliğinin şeytanlarıyla bir ölüm kalım savaşına girişecektir.
 
Sinema ve dizi uyarlamalarıyla ses getiren Küçük Trampetçi Kız,
John Le Carré’nin ustalıklı kaleminden, karakterlerinin duygularını ve politik görüşlerini katman katman soyup onları yeniden bambaşka kılıklara büründüren, kimin kimi manipüle ettiğinin kolay kolay anlaşılamayacağı muazzam bir casusluk romanı. Terörizmin ve İsrail-Filistin çatışmasının tarihine de objektif bir dille değinen yazarın belki de en siyasi yapıtı.
 
“Karşı konulamaz bir kitap… Charlie çift taraflı ajanların şahikası.”
– The New York Times
 

Küçük Trampetçi Kız isimli 536 sayfadan oluşan kitap ; John Le Carre tarafından yazılmış ve SİA KİTAP yayınevinin 10.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Küçük Trampetçi Kız pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.