Düşünce Durakları Çapraz Sorgulamalar pdf – Yandex indir

tarafından
22
Düşünce Durakları  Çapraz Sorgulamalar pdf – Yandex indir

Yaşadığımız coğrafyada ürettikleriyle önemli bir kırılma noktasıdır Balkan Naci İslimyeli. Anadolu’nun değerlerinin bilincinde sanatı üretmiş ve ürettiği yapıtlarla endişe yoğunluğu yaşamasına rağmen Doğu ve Batı’ya ilişkin evrensel bir sentez yaratma olanağını değerlendirmiştir. Sanatçının yaratım mimarisinde kullandığı yapım tekniklerinden bir diğeri ise tüm sanat biçimlerinin diğer sanatlarla sürekli diyalog içinde olmasıdırBu işbirlikçi yaklaşım insana ve yaşama dair çözümlem. e arayışlarına bir kapı aralar sanatında.
 
Balkan Naci İslimyeli çağdaş sanat alanındaki öncü kimliği izleyicisini bitmez tükenmez soru kümelerine sürüklemiştir aynı oranda. Sorgulamayı öğretir bizlere. Bu kümeler cesurca dökülür kaleminden Düşünce Durakları’nda. İmgelerinin inşasında kilit rol üstlenmektedir Onun durakları. Yapım malzemelerini birbirlerine bağlar ve sağlamlaştırır.
 
Düşüncenin bilgi hazinesine ulaşırken yaşamın keşfine giden yollardaki duraklarda nefes almanın hazını  deneyimleyeceksiniz ve sanatçının kozmik döngü ritminin kutlama biçimiyle tanışacaksınız.
 
 –Eva Şarlak
 

Düşünce Durakları Çapraz Sorgulamalar isimli 520 sayfadan oluşan kitap ; Balkan Naci İslimyeli tarafından yazılmış ve EPSİLON YAYINEVİ yayınevinin 21.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Düşünce Durakları Çapraz Sorgulamalar pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.