Şimdiyi Kaybeden Çocuk pdf – Yandex indir

tarafından
19
Şimdiyi Kaybeden Çocuk pdf – Yandex indir

Tik tak!
 
İşte başlıyor. Baloncuklar Aki’yi yine bir yere götürüyor. En yakın arkadaşı iğne yapraklı mavi ladin fidesi İğneli’yle kendi kontrolünde olmayan bir yolculuk bu. Aki korkuyor.
 
Bazen daha önce gittiği bir zamanda ya da mekânda bazense hiç bilmediği, hiç hoş olmayan karanlık ve kasvetli bir dünyada bulabilir kendisini. Korkmasının sebebi tam da bu: bilinmezlik.
 
Baloncuklarıyla vardığı son nokta aynalı kocaman bir oda. Ve bir ses duyuyor. Onun yaşlarında onun boylarında tuhaf giysilere sahip bir kız sesleniyor. İsmi Min. Aki’yi yargılamıyor, alay etmiyor, şaşırmıyor.
 
“Merhaba!” diyor neşeyle. “Ben Aki. Bu da arkadaşım İğneli.” Başıyla ayakkabının içinde sessizce konuşmalarını dinleyen mavi ladin fidesini gösteriyor. “Ben şimdiyi kaybettim de. Acaba bulmama yardım edebilir misin?”
 
Min, Aki’ye yardım edebilir mi?
Peki siz eder misiniz?
 
Sır çözercesine ilerleyen bölüm başlıkları ve Özge Ilık Saltık’ın arkadaşlık, kendini tanıma ve zaman temalarını içine yedirdiği güçlü anlatımıyla kendinizi sürükleyici bir hikâyenin içinde bulacaksınız.
 
Tik tak, akıyor zaman,
Tik tak, kalmasın bu yolculuğa çıkmayan.
 

Şimdiyi Kaybeden Çocuk isimli 248 sayfadan oluşan kitap ; Özge Ilık Saltık tarafından yazılmış ve 25m2 KİTAP yayınevinin 10.11.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Şimdiyi Kaybeden Çocuk pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.