Aile Kurumunun İfsadının Küresel ve Toplumsal Boyutta Bir Meta-Analizi pdf – Yandex indir

tarafından
26
Aile Kurumunun İfsadının Küresel ve Toplumsal Boyutta Bir Meta-Analizi pdf – Yandex indir

Bundan 20-30 yıl önce  eşcinsel evlilik diye bir şey yoktu. Önce evlilik tanımı; kadın ve erkek arasındaki evlilik olmaktan çıktı, sonra eşcinsel evlilikler yasallaştı. Şu an bazı ülkelerde evlat edinmeleri de meşru. Bayrakları gökkuşağı, söylemleri “Love Wins”/“Aşk kazanır” fakat bunun altını biraz kazıdığınızda karşınızda tamamen baskı ve zulüm mekanizmasını buluyorsunuz. Dünyanın birçok ülkesinde eşcinsellerin değişim terapisi alması yasak.
“Bize uzak şeyler bunlar, bizde asla karşılığı olmaz” diye bakamayız. Bununla mücadelenin yollarını ancak bu çerçevede dayanışan insanlar olarak bulabiliriz.
Dünya Çocuk ve Aile Koruma Platformu Dünya ÇAKOP’un girişimiyle ülkemizde kendi alanında uzman bilim insanlarının konuya ilişkin araştırmalarını ve tespitlerini  bir araya getirdik. Kitapta, cinsel kimlik karmaşalarında talep üzerine terapi uygulamaları, aile kurumunun ifsâdının küresel boyutta bir meta-analizi, psikolojik, sosyolojik, hukûki ve eğitimsel açıdan; fert, aile, okul, toplum ve medya boyutlarında, bilimsel bir çerçevede mercek altına alınıyor.
 

Aile Kurumunun İfsadının Küresel ve Toplumsal Boyutta Bir Meta-Analizi isimli 128 sayfadan oluşan kitap ; Komisyon tarafından yazılmış ve KAKNÜS YAYINLARI yayınevinin 21.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Aile Kurumunun İfsadının Küresel ve Toplumsal Boyutta Bir Meta-Analizi pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.