Doğadaki Aile pdf – Yandex indir

tarafından
8
Doğadaki Aile pdf – Yandex indir

Psikiyatrik hastalıkların kat kat arttığı, hareketsizliğe bağlı obezitenin çocukluk çağına indiği, boşanma oranlarının hızla yükseldiği, aile içi iletişimsizliğin ayyuka çıktığı bir çağda, ekran başından zengin kalkışı yapıp telefon tutan ellerimizi ailemizin eline uzatmanın, dizi izlediğimiz dikkatle eşlerimizin ve çocuklarımızın gözlerine bakmanın, özümüzü bulmak için toprağa ve suya koşmanın, kısacası “Doğadaki Aile” olmanın zamanı geldi de geçiyor!
Yıllardır yüzlerce aileye tefekkür yürüyüşleri, kamplar ve doğa etkinlikleri düzenleyen Elif-Eyüp Güvere çifti, bu defa aileleri bir kitabın satırlarında gezintiye çıkarıyor, aileler Doğadaki Aile aracılığıyla özüne dönüyor.
“Doğada olmak ne demek? Ailece doğal yaşamın formülleri nelerdir? AVM kültüründen nasıl kurtuluruz? Gençleri ekran başından nasıl kaldırırız? Ormanda mangal dışında neler yapılır?
Ailece tatil ve keşif yapmanın pratik yolları nelerdir?” gibi onlarca sorunun cevabını bu kitapta bulacaksınız
 

Doğadaki Aile isimli 192 sayfadan oluşan kitap ; Elif Güvere tarafından yazılmış ve AİLE YAYINLARI yayınevinin 25.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Doğadaki Aile pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.