Türkçe Açıklamalı Temel İngilizce pdf – Yandex indir

tarafından
221
Türkçe Açıklamalı Temel İngilizce pdf – Yandex indir

Öğrencilerin İngilizce öğrenirlerken karşı karşıya geldikleri en büyük zorluklar Türkçenin dilsel özellikleri ile İngilizcenin dilsel özelliklerinin arasındaki farklardan kaynaklanmaktadır. Cemal Özgüven elinizdeki bu kitapta işte bu zorlukları gidermek amacıyla iletişim becerilerini geliştirici bir yöntem uygulayarak Türkçe ve İngilizce gramer yapılarını yüzlerce örnek ve alıştırma ile destekleyerek karşılaştırmaktadır.
150 gramer terimini tanımlayan ve örneklerle desteleyerek açıklayan bir sözlükle başlayan Türkçe Açıklamalı Temel İngilizce, 4 kısımdan meydana geliyor. Birinci kısımda, temel İngilizce gramer bilgileri Türkçe açıklamalı ve kolay anlaşılır bir şekilde veriliyor. İkinci kısımda ise İngilizcede bağımlı yan cümleler konusu ele alınıyor. Dil öğreniminde büyük öneme sahip noktalardan biri olan kelime öğrenimi üçüncü kısmın konusu… Kitabın dördüncü kısmında da İngilizceden Türkçeye yapılan çeviri metinler ele alınıyor.
 

Türkçe Açıklamalı Temel İngilizce isimli 768 sayfadan oluşan kitap ; Prof.Dr. Cemal Özgüven tarafından yazılmış ve İNKILAP KİTABEVİ yayınevinin 19.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Türkçe Açıklamalı Temel İngilizce pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.